Susan K: For gammel

Susan er tilbage i kolde Danmark - Hun var simpelthen for moden til \

Susan er tilbage i kolde Danmark - Hun var simpelthen for moden til "Paradise Hotel"

Foto. Thomas Laursen

Susan K ved man aldrig, hvor man har. Absolut heller ikke, når det gælder deltagelsen - og comebacket - i "Paradise Hotel 6", der netop nu bliver filmet i Mexico.

For bedst som man troede, at den kære blondinegodte på 35 år skulle ind og lave rav i den på luksusresortet ud til Stillehavet med diverse seksuelle eskapader og svingen med brysterne, blev hun sendt hjem med et brag af de andre deltagere.

For at bevare en vis grad af spænding skal det ikke nævnes her, hvordan og hvorledes Susans ofring foregik, selv om SE og HØR oplevede løjerne på tætteste hold i Mexico.

Men det er ingen hemmelighed, at Susan K allerede er hjemme i Danmark igen. For eksempel deltog hun forleden i "Vild med dans"-fest på Søpavillonen, ligesom hun senere på natten gav den maks. gas på instedet Karel van Mander.

De andre var børn

- Det er møgærgerligt at ryge ud, men faktisk også dejligt at være hjemme igen. Hvis jeg var blevet der, var det bare endt med, at jeg havde dræbt en møgunge og var blevet tiltalt for mord, griner Susan K med reference til de mange unge deltagere, hvoraf enkelte af pigerne først blev født, da Susan var gået ud af folkeskolen.

Vender Susan tilbage?

Umiddelbart ser det ud til, at TV3 ikke har tænkt sig at sende brystbomben ind i spillet igen. Meeen man kan aldrig vide. For det kræver kun en flyvetur på omkring 24 timer med flere stop undervejs, hvis Susans tilstedeværelse er påkrævet på et senere tidspunkt.

Det er ingen hemmelighed, at hun denne gang følte sig meget gammel inde på hotellet.

- Herregud, hvis jeg går i seng med nogen herinde, bliver jeg jo nærmest anklaget for pædofili", udbrød Susan, da SE og HØR snakkede med hende på den såkaldte pressedag i det mexicanske, dagen efter at spillet var gået i gang.

Vel ankommet til det danske uddyber hun gerne dén holdning:

- Jeg følte mig for gammel i år, fordi pigerne er meget unge. Følte mig for gammel i den forstand, at man kommer for at spille et spil med folk, som burde vide, at det er et taktisk spil, hvor man taler om at lave grupper osv.

- Det så jeg ikke meget af, og de fleste regnede vist med, at de var der på en badebillet de første par dage. Man må håbe, at de tager sig gevaldigt sammen, før det er for sent, og de ryger ud.

- Men mon ikke TV3 sørger for at peppe taktikken lidt op i år? Jeg tror, at det bliver den mest sindssyge omgang "Paradise Hotel", der nogensinde er lavet. Men lad os se, hvad der sker. Alt kan jo ske på "Paradise Hotel" og hvem ved - måske er jeg lige pludselig ikke i Danmark længere ...

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close