Stort trekantsdrama på "Paradise Hotel": Nikolaj leger med to gange Anne

Følelserne begynder at indtage "Paradise Hotel", og det et trekantsdrama mellem Nikolaj Hvidman, Anne Sofie Krab og Anne Plejdrup.

Som bekendt har de to nuværende kærester, Nikolaj og Anne P., dyrket lagengymnastik i Mexicos hede - men samtidig er han ved at udvikle følelser for partneren Anne K.

De to har været puttemakkere siden starten, og det har været tydeligt, at der har været flirt i luften. Men nu vil Nikolaj mere.

- Jeg har fundet en pige som dig, som jeg synes er fucking dejlig. Men du gider kun give mig et tantekys, og jeg respekterer 100 procent, hvad du har lyst til at lave herinde, siger Aalborg-fyren og fortsætter:

- Men jeg har lyst til at lave mere end bare at tantekysse med dig. Jeg har lyst til at lave mange ting med dig.

Artiklen fortsætter under billedet...

I dag er Anne Plejdrup og Nikolaj kærester, men på hotellet ser det lige nu ud til, at han har stærkere følelser for den anden Anne (Foto: TV3)

Lige da Nikolaj ligger og krænger sit hjerte ud for Anne K., vælter Anne P. mere eller mindre tilfældigt ind til dem på værelset.

- Jeg kan godt mærke, at stemningen ikke er så fed, siger den tidligere "Paradise"-vinder med et stort grin, mens Nikolaj hurtigt griber situationen.

- Jeg trykker på nogle forskellige knapper ved dem begge to, for at jeg vinder den her kamp, siger han.

Tilbage ligger en tårevædet Anne K., som ikke helt ved, hvilket ben hun skal stå på, når det kommer til Nikolaj.

- Jeg kan ikke rigtig finde ud af, om han mener det, han siger. Fordi han siger det ene om dagen til mig, og så gør han noget andet om aftenen med Anne P., forklarer hun.

Frøken Plejdrup derimod virker rimelig klar i sin sag. Hun kan godt lide at knalde Nikolaj, og det har hun tænkt sig at blive ved med.

- Hvis de har følelser for hinanden, så skal jeg selvfølgelig ”back off”. Men hvis Nikolaj vil knalde, så knalder jeg, slår hun fast.

Se hele klippet her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close