Sille og Sofia i voldsomt "Paradise"-skænderi: Sådan er vores forhold i dag

Alt buldrer og brager efter parceremonien i dagens afsnit af "Paradise Hotel", hvor Sille Nimholm og Sofia Kumasci ryger i totterne på hinanden.

Det gør de, fordi Sille - som overlever på hotellet til fordel for Isabella, nu mener, at Camilla og de resterende piger skylder hende én.

Og det er den nyest tilkomne Sofia meget uforstående over for. Derfor svarer hun Sille igen, og det ender i et skænderi. For Sofia var det ikke ubehageligt at gense ordudvekslingen.

- Jeg havde indstillet mig på det, og jeg syntes, jeg havde mine ting i orden, så jeg var ikke nervøs for det, siger hun til SE og HØR.

Skænderiet mellem hende og Sille måtte komme. Det lå hele tiden i luften, at de to ikke ville komme godt ud af det med hinanden.

Artiklen fortsætter under billedet...

Efter parceremonien endte Sille og Sofia i et voldsomt skænderi (Foto: Janus Nielsen/NENT Group)

- Jeg har rigtig svært ved at holde min kæft, når jeg mener, at der er noget, der er uretfærdigt, siger Sofia og uddyber:

- Jeg kan heller ikke have, når der er en, der tror, at hun styrer hele showet, og jeg kunne jo se, at alle andre løb med.

Skænderiet efterlader de øvrige deltagere i en akavet situation, hvor de ikke ved, hvilket ben de skal stå på. Men på tomandshånd er tonen mere klar.

- I krogene giver de mig anerkendelse og siger, at det er sejt, men det tør de jo ikke sige foran Sille, forklarer Sofia.

Man kunne forestille sig, at et så voldsomt skænderi sætter sine spor meget, meget længe. Og det gør det også.

Faktisk er det først efter deres hjemkomst fra "Paradise Hotel", at Sille og Sofia igen er kommet på talefod.

- Vores forhold er fint. Det var lidt anspændt, og vi snakkede ikke sammen, da vi kom hjem. Men efterfølgende er vi begyndt at ses til arrangementer, og her har vi fået snakket ud, afslører Sofia.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close