Paradise Hotel16. december 2021

Sille og David taler ud: Uenige efter brud

Tidligere på ugen kunne de to ”Paradise Hotel”-vindere afsløre, at de ikke længere er kærester. De er dog ikke helt enige om, hvad der er årsag til bruddet
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Til SE og HØR fortalte de begge tidligere på ugen, at de var gode venner. Men noget tyder på, at de dog ikke er helt enige om årsagen til bruddet:

- Jeg tror bare, at mig og David skal have tid hver for sig til lige at få bearbejdet nogle ting, så vi har fokus på os selv i stedet for at have fokus på hinanden eller nogle andre – så det er egentlig bare det, fortæller Sille til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/paradise_finale_2021_02_16dec21.jpg
 (Foto: Søren Jul Lamberth)

- No hard feelings, fortæller Sille til SE og HØR om bruddet fra David. Foto: Søren Jul Lamberth

Hverken hun eller David ønsker dog at gå i detaljer om, hvad der mere præcist er årsagen til, at de har valgt at gøre det forbi.

- Jeg tror, mig og David har hver vores version af, hvorfor det er slut, lyder det videre fra Sille, der dog samtidig understreger, at bruddet ikke skyldes utroskab.

- Vi dealer med nogle ting, som vi skal klare selv, og så vil tiden vise, hvor vi ender henne. Men for mit vedkommende skal der ske nogle drastiske ændringer, før det kan lade sig gøre (at finde sammen igen, red.).

Så gik den ikke længere

Også David sætter ord på hele situationen:

- Vi har jo prøvet at løse tingene lidt efter lidt. Nu prøvede vi lige at give det et skud at bo sammen – og det fungerede ikke, forklarer David, der således nåede at bo sammen med Sille i Århus i noget nær en enkelt uge.

Sille rykkede nemlig for få uger siden teltpælene op og flyttede fra Fredensborg til Smilets by. Men kun ganske få dage senere kunne parret afsløre, at de nu er fortid.

Se videoen, hvor Sille og David taler ud om bruddet, i toppen af artiklen.

Sponsoreret indhold