Paradise Hotel3. marts 2022

Sille IGEN snydt af David: Det er et brud på loven

David Jarsbo, der i "Paradise Hotel"-finalen løb med 500.000 kr. foran næsen på Sille Nimholm, er løbet fra aftalen om, at hun skulle have en del af præmiesummen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Igen er der drama mellem de tidligere kærester og "Paradise Hotel"-deltagere David Jarsbo og Sille Nimholm.

Over for Ekstra Bladet afslører David, at han alligevel ikke vil give Sille en del af præmiesummen, som han ellers tidligere har været ude at sige, at han ville.

Han fortæller til avisen, at Sille har truet ham, og det er derfor, han nu ikke vil dele de 500.000 kroner med hende.

– David er kendt for at have et andet værdisæt, end jeg har, og det er, at han gerne vil være en mand, man ikke kan stole på. Han vil ikke stå ved sine ord. Det er jo det, han er kendt for, både på "Paradise" og nu tydeligvis også herhjemme, er Silles svar til SE og HØR om anklagerne om, at hun skulle have truet sin eks.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/paradise_finale_2021_02_16dec21.jpg
 (Foto: Søren Jul Lamberth)

Anklagerne flyver gennem luften mellem de to eks'er. Foto: Søren Jul Lamberth

– Jeg har aldrig truet David. Hvad skulle jeg true ham med? Han er dobbelt så stor som mig, understreger hun.

Parret har været igennem meget sammen, og trods det har Sille til det sidste håbet på, at David ville holde ord og dele pengene med hende:

– Jeg havde håbet på, at trods alt det, han har budt mig, så havde jeg håbet på, at han ville mande sig op og være den bedste version af ham selv, men det vil han jo ikke.

Sille får nu juridisk assistance, så hun forhåbentlig får sin del af "Paradise"-kagen:

– Ifølge aftaleloven er en mundtlig aftale lige så gældende som en skriftlig, hvis den kan dokumenteres, og det kan den. I det David trækker i land, der er det jo et brud på loven. Det skal jeg have hjælp til at finde ud af. Jeg er jo ikke jurist.

Hvorfor kommer du ikke bare videre?
– Jeg skal som kvinde have lov til at sige åbent, at jeg er blevet rigtig dårlig behandlet af en mand. Jeg skal ikke gøres stille, jeg skal ikke bare komme videre. Det er lige så vel alle de kvinder, der er blevet raget på i mediebranchen, de skal heller ikke bare komme videre. Man er nødt til at gøre op med det på et eller andet tidspunkt, forklarer hun og tilføjer:

– Vi lever i 2022. Man skal som mand ikke behandle kvinder på den her måde.

– Jeg ved ud fra mine sociale medier, at der er rigtig mange kvinder, der står i lignende situationer, som jeg har gjort: At man er blevet manipuleret og udsat for psykisk vold af en mand, og de tør ikke stå frem, for vi kvinder skal gøres stille og små. Det slutter bare her.

SE og HØR forsøger at få en kommentar fra David Jarsbo, men han er i skrivende stund ikke vendt tilbage på vores henvendelse.

Sponsoreret indhold