Paradise Hotel17. november 2021

Sille efter "Paradise"-exit: Sådan påvirkede det forholdet til David

Tårerne fik frit løb, og raseriet buldrede afsted, da Sille Nimholm i dag måtte forlade "Paradise Hotel". Tilbage på hotellet blev hendes nuværende kæreste David Jarsbo, og nu fortæller Albertslund-skønheden i et interview med SE og HØR, hvordan det hele påvirkede deres forhold.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Dagens afsnit af "Paradise Hotel" er ikke et, som Sille Nimholm ser med særlig stor fornøjelse. Til fordel for kæresten David Jarsbo og Yazmin Papaleo røg Albertslund-profilen og Patrick Holsøe ud af hotellet.

Det skete i en yderst dramatisk sjæleceremoni, hvor tårerne fik frit løb, og der udbrød nærmest skænderi mellem det nuværende kærestepar. Nu taler Sille ud i et interview med SE og HØR.

- Det er noget lort, det var ikke meningen. Jeg skulle jo vinde en halv million for helvede, siger hun som det første, da snakken falder på hendes exit.

På skærmen lægger den blonde skønhed ikke skjul på, at hun er blevet godt og grundigt såret af David, som mere eller mindre i smug har kysset med Stine.

- Jeg var pissesur på David til at starte med, hold da kæft. Jeg kunne godt have smidt ham ud over poolen, udbryder Sille.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/paradise_saeson_18_pressevaeg_deltagere_022_2sl4125_16sep21.jpg
 Foto: Søren Lamberth

Sille og David er kærester i dag, og til december flytter de sammen i Århus (Foto: Søren Lamberth)

Det store skænderi skete før sjæleceremonien. Da det stod klart, at det blev Sille og Patricks tur til at forlade "Paradise", blev raseriet afløst af følsomme tårer.

- Selv om jeg var sur på ham, og jeg var skuffet over, at han har løjet og bedraget, som han har, så går min følelser for ham jo ikke væk fra det ene sekund til det andet, forklarer Sille og fortsætter:

- Jeg synes jo stadig, at han er pissesød, og der var jo stadig et eller andet mellem os. Det ændrede situationen ikke på, selv om jeg var så sur på ham.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/abc01671.jpg
 Foto: Janus Nielsen/NENT Group

Både hos David og Sille fik tårerne frit løb (Foto: Janus Nielsen/NENT Group)

Hele skænderiet udsprang i, at Sille havde fundet ud af, at David igennem længere har tid har kysset med Stine i smug.

Drengerøven fra Århus prøvede at erklære sig uskyldig ved at sige, at han havde forstået aftalen mellem ham og Sille - hvor de kun kysser med andre til lege og ikke i krogene - som noget helt andet.

- Den forklaring var så sløj, og han har også hørt fra det efterfølgende, når jeg har set det. Jeg tager dem (David og Sille red.) på fersk gerning, slår Sille fast.

Herhjemme i Danmark bliver tv-parret dog ikke påvirket af at skulle gennemgå deres forholds første krise på tv.

Til december bytter Sille livet her på Sjælland ud med Jylland og Davids lejlighed i Århus, hvor de to skal bo sammen.

Sponsoreret indhold