Silkes mareridt: Kæresten fulgte efter hende til "Paradise Hotel"

Når man deltager i "Paradise Hotel" er det ikke meningen, at man skal have nogen former for kontakt med venner og familie. Alligevel forsøgte Silke Kristensens nuværende kæreste, kunstneren Martin Bracher, at opsøge hende i Mexico.

Det har flere kilder tæt på tv-programmet bekræftet over for SE og HØR, ligesom man i lang tid kunne se det samme på Martin Brachers Instagram-profil.

Her havde han gemt en lang række Instagram-stories fra hans rejse til Mexico under højdepunkter, som sjovt nok var samtidig med, at der blev optaget "Paradise Hotel".

På de mange videoer kunne man se, at Martin Bracher befandt sig i området Costa Careyes - samme sted som luksushotellet.

Artiklen fortsætter under billedet...

Silke er den dag i dag igen kærester med Martin Bracher, som hun har kendt i 10 år (Foto: Søren Lamberth)

På de sociale medier har der længe floreret rygter om, at Martin Bracher tog til Mexico for at opsøge Silke, som på daværende tidspunkt var hans ekskæreste. Silke selv fortæller, at de to har været on/off-kærester i ti år.

- Vi har været meget on/off. Jeg tror, når man møder nogen i en tidlig alder og tænker, at det her er det, så sker der mange ting. Selv om man godt kan lide hinanden, så har man brug for at finde ud af, hvem man er uden hinanden. Det er det, vi er gået i gennem rigtig mange gange, siger Silke i et interview med SE og HØR.

Helt så åbenmundet er den mørkhårede skønhed dog ikke, da SE og HØR senere på ugen fanger hende til en snak over telefonen. Her er hun ikke meget for at snakke om sin nuværende kærestes tur til Mexico.

Artiklen fortsætter under billedet...

Vis dette opslag på Instagram

Bøllemis @silkekristensen

Et opslag delt af BRACHÉR (@bybracher) den

- Jeg har ikke rigtig nogen kommentarer til det lige nu, siger Silke, da SE og HØR spørger ind hendes nuværende kærestes tur til Mexico.

Men kan du bekræfte, at din nuværende kæreste tog til Mexico for at opsøge dig?

- Øøøh... måske… ja, det kan godt være, jo, fremstammer Silke, inden hun kommer med et mere præcist svar.

- Jeg har ikke lyst til at snakke om det lige nu, men på et senere tidspunkt kan det godt være, at jeg har lyst til at komme nærmere ind på det.

SE og HØR har set de videoer og billeder på Martin Brachers daværende story, hvor man kan se, at han er i Mexico i området, hvor "Paradise Hotel" bliver optaget. Derudover har vi fået det bekræftet af flere kilder tæt på programmet og produktionen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close