Paradise Hotel 28. september 2021

Signe Modin ude som den første: "Paradise Hotel" er kikset

Den første til at forlade sæson 18 af "Paradise Hotel" blev Signe Modin. Den populære tatovør er ikke stolt af sin medvirken i reality-hittet, som hun udelukkende meldte sig til at for at få mere eksponering af sin forretning.
Foto: Janus Nielsen/NENT Group

Der er langt fra de klassiske barjobs-paradisoer som Mathias Hjort og Anne Plejdrup til Signe Modin, som blev den første til at forlade den nye sæson af "Paradise Hotel".

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det kan man tydeligt mærke på Signe, som i et stort interview med SE og HØR afslører, at hun udelukkende meldte sig til TV3-hittet for at promovere sin egen forretning som tatovør.

- Jeg føler mig bestemt ikke som den typiske paradiso, og jeg har heller ikke tænkt mig at reklamere med det, fordi det er lidt kikset, synes jeg – for at være helt bundærlig, siger Signe og fortsætter:

- Jeg er tatovør, og jeg ville gerne have, at der kom noget mere eksponering på min side. Så det var kun pga. business, og jeg vil heller ikke være influencer, så det er kun pga. mit arbejde.

Når man snakker med Signe, kan man godt mærke en form for afsky over for "Paradise Hotel". Ved interviewet, som foregik ved et pressemøde forud for den nye sæson, lægger hun ikke skjul på, at "Paradise" ikke var noget for hende.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Søren Lamberth

På mange måder er Signe nok en for sød person og venlig sjæl til at gøre sig i et program som "Paradise Hotel". (Foto: Søren Lamberth)

Alligevel står Signe på, at hun IKKE har fortrudt sin deltagelse i realityprogrammet. Men på en måde har hun lidt alligevel.

- Jeg har ikke direkte fortrudt ”Paradise”, men set i bakspejlet kunne jeg godt have undværet det. Det har ikke gjort noget godt for mit liv.

- jeg har de venner, jeg skal have

Det stråler ud af Signe, at hun ikke er skabt til at være med i "Paradise Hotel". Måske var det også en af grundene til, at hun røg ud som den første.

Den smukke tatovør er dog godt selv klar over det. Hun passer ikke til et liv som paradiso, og det har hun bestemt heller ikke tænkt sig at jagte.

- Det er ikke mig at være i centrum, og jeg ved godt, at det lyder helt fucked up, når man melder sig til sådan noget her. Det var bare en corona-beslutning, hvor jeg tænkte, at det ville være godt for min forretning, forklarer Signe.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Søren Lamberth

Signe har ikke tænkt sig at gøre som de fleste andre "Paradise"-deltagere og jagte det vilde liv på Instagram med reklamer for tvivlsomme fitnessmaskiner og sløj sushi. (Foto: Søren Lamberth)

Når man deltager i programmer som "Paradise Hotel" følger der en masse arrangementer og opmærksomhed med. Det var Signe også helst fri for.

- Det er meget anderledes og slet ikke mig. Hvis jeg kunne undgå at komme til alle de her arrangementer, så havde jeg gjort det, slår hun fast.

Den beslutning betyder naturligvis også et mindre stærkt bånd til de andre paradisoer.

Men det gør ikke Signe det store. Hun har i forvejen ikke så meget kontakt til særlig mange af "Paradise"-kollegaerne.

- Jeg ses ikke med nogen af dem privat. Der er fem-seks stykker, som jeg synes, er nice, men jeg har de venner, jeg skal have. Jeg har ikke brug for flere, slutter Signe af.

Sponsoreret indhold