Paradise Hotel 19. marts 2009

Sidney Lee: Derfor afviste jeg ”Paradise Hotel”

Han er blevet spurgt 2 gange, men selvbruner-charmøren kunne ikke drømme om at deltage i TV3’s realityprogram
Det eneste sted, du med sikkerhed aldrig vil støde på Sidney Lee, er i "Paradise Hotel"
Det eneste sted, du med sikkerhed aldrig vil støde på Sidney Lee, er i "Paradise Hotel"
Foto: SE og HØR

Den bandanaklædte wrestling-fan er her, der og alle vegne. Han florerer på stort set samtlige TV-kanaler. Han er fast inventar i Kanal 4's "Singleliv", men på det sidste har han også optrådt på slap line på DR2 i dokumentaren "Blod, sved og springskaller - The Movie" og i "Dagens mand" på TV2.

Et sted i medieverdenen kommer vi dog aldrig til at se Sidney Lee, nemlig i "Paradise Hotel", som for øjeblikket kører på TV3.

- Jeg er blevet tilbudt at være med. Der var sådan en profil, som søgte deltagere inde på noget, der hedder DKBN.dk. Jeg har sagt nej 2 gange, siger Sidney Lee, som ellers ikke er bleg for at stille op til lidt af hvert - bl.a. den meget omtalte wrestling-kamp mod Stig Tøfting.

- Hvordan kan det være, at du sagde nej?

- Jamen den ene gang, det var før, jeg overhovedet havde lavet noget TV, og den anden, det var lige, da jeg havde filmet det dér "Hvad kvinder vil ha´", så det faldt oven i hinanden, og så havde jeg heller ikke lyst til at lave det.

- Hvorfor havde du ikke det?

- Jamen det ved jeg ik´… Altså der er sgu bare for meget af sådan noget intriger og folk, der stikker hinanden i ryggen og sådan noget. Men jeg var jo aldrig inde til casting, og jeg var aldrig interesseret i at møde op, altså jeg blev bare spurgt 2 gange.

- Man kan godt undre sig lidt over, hvorfor du ikke ville være med i det, når du er alle andre vegne?

- Ja, det er rigtigt. Jeg ved, lige nu er der oprettet 10 grupper inde på facebook, som alle sammen prøver at få mig med i "Paradise Hotel", og jeg har også sagt til dem: "it's not gonna happen", altså. Jeg kunne aldrig finde på at deltage i det program, lover Sidney Lee.


Sponsoreret indhold