Paradise Hotel19. marts 2022

Se videoen: Léa Voisin viser for første gang kæresten frem

Det er ikke, fordi den tidligere “Paradise Hotel”-deltager råber højest, når det handler om at dele detaljer om kærlighed med offentligheden

Léa Voisin, som var blandt paradiso-gæsterne tilbage i sæson 17, var naturligvis også at finde, da den helt store realityfest, Reality Awards, løb af stablen fredag aften.

Stemningen var i top, og selv om aftenens gæster var travlt optaget af at feste, så havde flere af dem dog alligevel tid til en lille sludder med SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/oktoberfest_forum_roed_loeber_reality_15oct21_23_2sl8166_-1.jpg
 Foto: Søren Lamberth

Det kan godt være. at Léa officielt ikke vandt "Paradise Hotel". Alligevel fik hun en stor del af pengepræmien, som vindere Anne K. måtte dele med et jurymedlem. Foto: Søren Lamberth

Og en af dem var således Léa Voisin, der denne aften for første gang viste sin kæreste frem:

– Vi bor på kollegie sammen – i mødte hinanden derhjemme, lyder det sarkastisk fra den tidligere “Paradise”-deltager på spørgsmålet om, hvor kærligheden mellem de to havde sin start.

Det er ikke, fordi kæresten har de helt vilde ting at sige om sin “Paradise”-kærlighed. Men Carl Johan er tydeligvis forelsket:

– Jeg synes bare, hun er pissesød, lyder det fra kæresten, der desuden afslører, at de to har talt sammen ved festlige lejligheder, hvor han således efterfølgende var ganske begejstret.

Samtidig afslører han også, at han stoppede med at se den sæson “Paradise Hotel”, hvor Léa deltog, af en helt særlig årsag.

Se hele interviewet med Lea Voisin og den nye kærlighed øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold