Paradise Hotel16. april 2020

Sarah efter "Paradise"-finale: Sådan har jeg det med Jonas i dag

En titel som vinder af "Paradise Hotel" og lige præcis nul kroner var det, som Sarah Dohn fik med hjem fra sit ophold i Mexico. Nu afslører Aalborg-pigen, hvordan hun har det med Jonas Ptak den dag i dag

Selv om hun vandt "Paradise Hotel", så endte Sarah Dohn med en præmiesum på lige præcis nul kroner, da hendes partner Jonas Ptak valgte at snyde hende og hive 200.000 kroner med hjem.

SE og HØR har taget en snak med begge vindere, og taler Sarah ud om de følelser, der gik igennem hende, da Jonas smed kuglen.

- Jeg bliver selvfølgelig sur, og jeg forstår det ikke helt selv, fordi det er så lavt et beløb. Men det handler om at få en præmie med hjem, så jeg forstår ham godt, siger Sarah, som grundet restrikionerne i forbindelse med coronavirus var med på en telefonforbindelse, mens Jonas var med i SE og HØRs studie.

Her fortæller den taktisk dygtige blondine også, hvordan hendes forhold er til Jonas den dag i dag.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/abc06498.jpg
 Foto: NENT Group/Janus Nielsen

Kuglen blev smidt i jorden med fuld appel af Jonas (Foto: NENT Group/Janus Nielsen)

- Jeg synes, at det er fint. Jeg er ikke typen, der bærer nag, så jeg synes, vi har det fint sammen, lyder det fra Sarah.

Selv om forholdet mellem de to vindere i dag er ganske godt, så vil Sarah ikke lægge skjul på, at hun var godt gal i skralden, da Jonas for godt et år siden smed en kugle i jorden i Mexico.

- Selvfølgelig bliver jeg sur. Jeg vil jo ikke bare står der og sige, at det var flot og sige tillykke, siger hun.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/abc06340.jpg
 Foto: NENT Group/Janus Nielsen

Selv om hun ikke kunne tage en pose penge med hjem, kan Sarah stadig kalde sig vinder af "Paradise Hotel" sæson 16 sammen med Jonas (Foto: NENT Group/Janus Nielsen)

Sarah fortæller i finaleafsnittet, at hun også havde tænkt sig at smide kuglen og dermed snyde Jonas. Hun ville dog gerne fylde lommerne noget mere.

- Når man står med så mange penge, så bliver man bare naiv. Eller det gjorde jeg i hvert fald, siger Sarah og fortsætter:

- Jeg tænkte, at han bare troede, at jeg var ung og dum og ville gå til 500.000, også kunne jeg snyde ham lige lidt inden.

Du kan se et stort interview med både Jonas og Sarah i toppen af artiklen!

Sponsoreret indhold