Paradise Hotel14. juli 2021

Sådan var planen: Anne K. afslører "Paradise"-hemmelighed

Anne-Sofie Krab blev den første kvinde i mange år til at smide kuglen, da hun snød partneren Nikolaj Hvidman til finalen i "Paradise Hotel". Nu afslører hun sin hemmelige plan, som hun har haft fra starten af.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det kom nok som et chok for de fleste reality-fans, da Anne-Sofie Krab i finalen på "Paradise Hotel" valgte at smide kuglen og hive 200.000 kroner med hjem for næsen af partneren Nikolaj Hvidman.

Men det har faktisk været planen hele tiden for den unge paradiso. Allerede inden hun tog hjemmefra havde hun lagt sig fast på at gøre netop det.

Og det blev hun blot endnu mere bekræftet i, da Nikolaj efter et par uge ude af hotellet vendte tilbage til "Paradise".

- Da Nikolaj kom ind på hotellet igen efter at have været ude, kunne jeg godt mærke, at vi ikke havde den samme vibe, og noget var anderledes, siger Anne-Sofie i et liveinterview med SE og HØR og fortsætter:

- Inderst inde vidste jeg godt, han havde spillet på mine følelser, så i de sidste dage skulle jeg bare ”fake it till you make it”, også tog jeg røven på ham til sidst. Og han ville have gjort det samme mod mig.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/paradise_-_finale1.jpg
 (Foto: NENT Group)

De vandt "Paradise Hotel" sammen, men Nikolaj måtte forlade Mexico uden præmiepenge i pungen (Foto: NENT Group)

Nikolaj indrømmede selv til angrebsceremonien, at han havde spillet på Anne-Sofies følelser. Men havde hun stadig smidt kuglen, hvis han ikke havde gjort det?

- Det havde jeg. Det var et princip, jeg havde sat mig hjemmefra, at jeg skulle smide kuglen, hvis jeg stod der, slår hun fast.

Især var det vigtigt for hende at blive den første kvinde i mange, mange år til at smide kuglen.

- Allerede inden jeg rejste derned, tænkte jeg, at hvis jeg var så heldig at stå i finalen, så skulle jeg være en af de første piger i lang tid til at smide kuglen, forklarer Anne-Sofie.

Se hele interviewet med hende - og Fie Laursen - lige her:

Sponsoreret indhold