Paradise Hotel24. april 2020

Sådan fandt ”Paradise”-Casper og Emilie sammen

Det var ingen hemmelighed, da ”Paradise Hotel” havde sin premiere tidligere i år, at deltagerne Casper og Hoff havde fundet sammen. Men de to var aldrig på hotellet samtidig. Nu fortæller de, hvordan romancen startede
https://imgix.seoghoer.dk/paradise_hotel_praemiere_247_1sl0536.jpg.jpeg
 Foto: Søren Lamberth

Ikke mere end en misforståelse blev starten på de to ”Paradise Hotel”-deltageres kærlighedshistorie.

For mange havde nok troet, at de to ville ende med at møde hinanden inde på hotellet i Mexico.

Men nu hvor programmet er slut, så blev det altså tydeligt, at det var ikke liiige var helt sådan turtelduerne fik øjnene op for hinanden.

Faktisk så de to ikke hinanden før Casper stod i lufthavnen, klar til at hente Daniel, da han og resten af deltagerne vendte hjem efter finalen.

- Jeg troede, Emilie var en søster eller kusine til en anden, så det ville være mærkeligt at gå hen og hilse på, siger Casper til Realityportalen.

Efter en kort stund i lufthavnen blev Casper dog introduceret til Emilie af Sheena, og siden kunne den Aarhusianske Casper ikke få Emilie ud af hovedet.

De to fandt hinanden på de sociale medier, men det blev ikke til meget snak frem og tilbage, før deres veje igen krydsede til Aalborg Karneval sidste år.

Dog blev det kun til kort forhold mellem de to inden de igen gik hver til sit på grund af den lange afstand mellem de to.

I december sidste år besluttede realityparret dog endelig at give det en chance, og siden har den fynske Emilie rykket teltpælene op og flyttet ind hos kæresten i Aarhus.

Sponsoreret indhold