Paradise Hotel25. januar 2024

Så er det afgjort: De to finalepar i "Paradise Hotel" 2024 er fundet

Den store ”Paradise”-finale er lige om hjørnet, og det er nu endelig afgjort, hvilke to par der skal dyste om den flotte vindertitel
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
"Paradise Hotel"-værterne, Rikke Gøransson og Olivia Salo, præsenterer et helt nyt element få øjeblikke før, finalen løber af stablen.
 Video: Viaplay Group

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson afslører usund ”Paradise”-forberedelse: Tog særlige piller

Få paradisoer er tilbage i Mexico, men alt kan naturligvis stadig ske på ”Paradise Hotel”.

Det kan de tilbageværende deltagere da i den grad også skrive under på, efter de i næstsidste episode af realityhittet af den ene halvdel af værtsduoen, Olivia Salo, bliver bedt om at beslutte, hvilken deltager der skal stå overfor Vivi Bach i finalen.

Efter angrebsceremonien blev deltagerne enige om, at Vivi klarede sig allerbedst – og det affødte således en plads direkte videre i finalen samt en stol.

Men hvem skal ellers have en stol? Det spørgsmål skal juryen således besvare.

Det er, som om Rikke og Olivia altid har overraskelser med til deltagerne.
Det er, som om Rikke og Olivia altid har overraskelser med til deltagerne.
 Foto: Søren Jul Lamberth

Hurtigt bliver de enige om, at Niels ”Niller” Laigaard skal have den anden finaleplads, og det gør således Vivi og Niels til modstandere.

Herefter skal Lucas, Emilio og Jonas gå hen til den finalist, de ønsker at stå med i en finale.

Det er dog imidlertid Vivi, der må træffe den store afgørelse, da både Lucas og Jonas står bag hende – og hun vælger førstnævnte:

– Det var en megasvær beslutning, fordi begge drenge, synes jeg, er superværdige. Og jeg havde egentlig gået og tænkt på en person, jeg ville stå med i finalen, men så ændrede jeg min beslutning, fortæller Vivi, da "Paradise"-vært Olivia Salo, beder hende afsløre sit valg af finalepartner:

– Så ændrede jeg den igen – så selvfølgelig er det Lucas, jeg vil stå med i en finale.

De to finalepar består således af Vivi og Lucas overfor Niels og Emilio, og juryen skal stemme på det par, de ser mest værdig til at løbe med vindertitlen. Derudover skal de ydermere beslutte, hvilken person i parret der er mest værdig.

Først fredag får trofaste seere af programmet afsløret vinderparret og kan efterfølgende se de to i den berygtede troskabstest.

Sponsoreret indhold