Paradise Hotel24. februar 2009

Ronnie fra ”Paradise Hotel”: Det var pinligt

Realitydeltageren var ikke begejstret for at se sig selv opløst i gråd i mandagens afsnit
"I henhold til" gårsdagens afsnit af "Paradise Hotel", så er Ronnie en smule flov over sit flæberi
"I henhold til" gårsdagens afsnit af "Paradise Hotel", så er Ronnie en smule flov over sit flæberi
 Foto: Michael Medgyesi

Indtil slutningen af sidste uge havde charmetrolden Ronnie styr på det meste inde på hotellet i Mexico, hvor han jonglerede rundt mellem de to grupper, som det passede ham. Men mandag aften ramlede korthuset sammen om ørerne på ham, da Jon konfronterede ham med dobbeltspillet.

Der var sikkert mange, som krummede tæer i sofaen, da Ronnie blev fanget i sine egne løgne og brød grædende sammen for åben skærm. En af dem var Ronnie selv, som ganske vist syntes, at gårsdagens afsnit var særdeles underholdende, men ellers ikke er udpræget stolt af at genopleve sin egen nedsmeltning.

- Aargh, det var meget pinligt, indrømmer den 21-årige "Paradise Hotel"-gæst, som i januar flyttede fra Aalborg til København for at - som han siger, "få den fulde oplevelse af "Paradise Hotel" med".

Ville hellere have dyrket sex

- Det var mest pinligt på baggrund af den situation, det opstod på. Jeg var meget fuld, fortæller hotelgæsten over telefonen og fristedes end ikke en enkelt gang til at sige det berømte "i henhold til".

I bagklogskabens lys, ville nordjyden gerne bytte den pinlige tudetur ud med en tur på lagnerne.

- Så vil jeg nok hellere ses dyrke sex, siger han.

Om det kommer så vidt, vides endnu ikke, men deltageren vil dog gerne afsløre, at han allerede igen i aften giver tårekanalen frit løb i tirsdagens afsnit, der bliver sendt på TV3 klokken 22.00.

Sponsoreret indhold