Paradise Hotel27. februar 2009

Rikke Gøransson: Stadig single

Den smukke Paradise Hotel-værtinde nyder livet uden kæreste efter bruddet med eksen Fatih
Smukke Rikke Gøransson har ikke fundet en ny kæreste endnu
Smukke Rikke Gøransson har ikke fundet en ny kæreste endnu
 Foto: Thomas Laursen

Hun er absolut blandt landets mest eftertragtede ungmøer, men det har ikke fået Rikke Gøransson, der lige nu er højaktuel som værtinde i "Paradise Hotel", til resolut at finde sig en ny kæreste efter hjemkomsten fra optagelserne i Mexico.

- Nej, jeg er stadig single, fortæller Rikke Gøransson kækt til SE og HØR.

Bruddet med ekskæresten Fatih Sahin skete da også under mere eller mindre underlige omstændigheder. Da Rikke i oktober rejste fra Danmark i flere måneder for at optage realityshowet, tog Fatih samtidig til Los Angeles for at gå på skuespillerskole. Da var turtelduerne stadig kærester, men undervejs i forløbet skete der noget.

- Jamen, jeg var jo bare ikke glad. Jeg havde haft mange overvejelser inden, jeg tog afsted, men man blev bare ved med at give det nye chancer.

Ingen kontakt

Jeg tænkte meget over det, da jeg var alene i Mexico, og så gjorde vi det forbi over nogle telefonsamtaler. Jeg elskede ham egentlig, men jeg så ingen fremtid med ham, fortæller Rikke Gøransson.

Mærkværdigt nok har eksparret slet ikke har haft den mindste form for kontakt siden da.

- Han er kommet hjem igen fra Los Angeles, men vi har hverken mødtes eller snakket i telefon. Der har ingen kontakt været mellem os, siger Rikke.

Se alle de flotte billeder af Paradise Hotel-værten her:

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/502ac0f9593c4f0a9993cafeae3ee7bd.jpg


Sponsoreret indhold