Paradise Hotel18. januar 2024

Patrick langer ud efter de andre efter ”Paradise Hotel”-exit: – De er alle medløbere

Patrick Holsøe er særligt skuffet over Lucas, og så er han ikke bleg for at kalde Vivi Bach for en kæmpe slange, efter han torsdag måtte forlade hotellet
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Lucas vælger at danne par med Vivi, og det ender med at blive Patricks exit fra "Paradise Hotel".
 Video: Viaplay Group

LÆS OGSÅ: Patrick Holsøe har fundet kærligheden: – Jeg kan virkelig godt lide hende

Det spidser til på ”Paradise Hotel”, og det gik ud over Patrick Holsøe i torsdagens afsnit.

Lucas Buchardt valgte Vivi Bach foran Patrick, og derfor måtte han forlade hotellet.

Og at blive smidt ud af netop Lucas gør ekstra ondt hos Patrick, da de efter hjemkomsten til Danmark har befundet sig i lidt af et trekantsdrama med Sarah Dohn i midten.

- Det er ingen hemmelighed, hvor skuffet jeg er over Lucas i forhold til, hvad der er sket med Sarah og Lucas, siger han til SE og HØR og indrømmer, at han dog var forberedt på et exit.

- Jeg føler, at jeg lidt havde set den her komme. Men man giver ikke op ligesom Ulrikke. Man kæmper til det sidste, selvom man i baghovedet godt ved, hvad der er ved at ske. Men jeg ventede egentlig også bare som en bambi, der venter på at blive taget af en løve og dø.

I dag fortryder Patrick da også, at han stillede sig hos Lucas.

Ifølge ham kunne han dog ikke stille sig hos Daniel, da Daniel var blevet manipuleret af Vivi inde på hotellet.

Han mener i stedet, at han skulle have stillet sig bag Emilio, men han er også bange for, at Emilio ikke ville vælge Patrick i stedet for Niels.

- Emilio sagde, at jeg skulle stille mig hos Lucas, da Lucas ville vælge mig. Emilio er en medløber, og han er bange for at tage beslutningen selv.

- Alle sammen var medløbere derinde, hvilket jeg slet ikke kan fordrage.

Mere værdig end de andre

De tre par hedder derfor Emilio og Niels, Vivi og Lucas og Daniel og Jonas.

Ser Patrick på de tre par, er han ikke i tvivl om, at han havde fortjent en plads i finaleugen.

- Jeg føler 100 procent, at jeg er mere værdig end Niels og Jonas. Måske er jeg ikke lige så værdig som Vivi, når man ser det på tv. Men derinde har jeg gjort meget mere. Jeg har været meget mere i fare.

Du kalder Vivi for en slange. Fortryder du den kommentar eller står du ved den?

- Hun er en kæmpe slange, men det gør også, at man laver et godt spil. Det er vanvittig godt spillet af Vivi, men man skal også have en total sindssyg tankegang for at gøre det mod andre spillere.

- Så en kæmpe slange, men også en stor taktiker.

En ting er nærmest gået igen, hver gang en deltager måtte forlade hotellet, og det gjorde det også, da Patrick blev sendt ud.

Her har det nemlig nærmest aldrig været personligt, at en gæst valgte at smide en anden deltager ud, og lige præcis den måde at stryge alle deltagerne om håret passede heller ikke Patrick godt.

- Det er også et spil, og det hele er personligt. Sådan er det bare, selvom alle siger, at det ikke er personligt. Selvfølgelig er det personligt. Jeg var ved at brække mig over det.

Sponsoreret indhold