Paradise Hotel 6. oktober 2021

Parceremoni går helt galt: - David er fuld af lort!

Det går ikke ligefrem som planlagt på ”Paradise Hotel”, da David har to piger stående bag sig ved aftenens parceremoni
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Alt kan som bekendt ske på ”Paradise Hotel”. Og det hører da heller ikke til sjældenhederne, at ”Paradise”-spillet blandt andet består af løgne og diverse aftaler på kryds og tværs.

Det er da lige nøjagtig også det, der sker ved aftenens parceremoni, hvor David har lavet en aftale med både Yazmin og Vanessa.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: NENT Group)

Foto: NENT Group

I klassisk ”Paradise Hotel”-stil må David svigte den ene af pigerne – og det er således Vanessa, der står for skud og må forlade de luksuriøse omgivelser i Mexico:

- Jeg er megaskuffet over David, og jeg synes, David svigter mig, lyder det fra Vanessa, der kun ganske kort nåede at være en del af paradiso-holdet.

- Og jeg synes sådan set ikke, at han har nogen grund til at skulle svigte mig, for jeg er ikke en særlig trussel for ham.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: NENT Group)

Foto: NENT Group

David, der ved aftenens parceremoni ikke kunne danne par med sin vanlige partner Isabella, fordi hun var fredet med Patrick, proklamerede overfor Vanessa, at han var ”ked af det”.

Men den melding giver hun ikke meget for:

- David er fuld af lort, når han siger, han er ked af det. Altså, hvis han oprigtigt var ked af det, så tror jeg, han havde givet mig en chance tidligere for at stå et andet sted, forklarer Vanessa.

Se klippet, hvor David smider Vanessa ud af hotellet, nedenfor.

Du kan se det nyeste afsnit af ”Paradise Hotel” på Viaplay tirsdag, onsdag og torsdag.

Sponsoreret indhold