Paradise Hotel20. april 2020

"Paradise"-vinder afsløret før tid: Jonas forklarer hvorfor

Rygterne løber stærkt i reality-verdenen, og knap var den netop afsluttede sæson af "Paradise Hotel" gået i gang, før lidt for mange mennesker vidste, at Jonas ville løbe med sejren. Nu kommer vinderen med sit bud på, hvorfor det skete

I torsdags kom det endelig frem, at Jonas Ptak blev den store vinder af "Paradise Hotel" sæson 16, da han snød sin partner Sarah Dohn og rejste hjem med en præmie på 200.000 kroner.

Selv om det skulle have været en hemmelighed indtil i torsdags, har rygterne i den grad svirret, og mange mennesker har vidst, at tv-veteranen fra Brøndby ville løbe med sejren.

- Der er gået tre til fire ting galt, forklarer Jonas i et stort vinderinterview med SE og HØR og fortsætter:

- Der har været nogle stories på Instagram. Der har været noget, hvor man kan høre nogen snakke i baggrunden et sted.

SE og HØR har også fået denne omtalte video tilsendt, hvor man sandt nok kan høre et par ting, som nok ikke skulle have været ude i offentligheden. Og det var helt sikkert heller ikke meningen.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/abc06498.jpg
 Foto: NENT Group/Janus Nielsen

Jonas Ptak smed kuglen i jorden og kunne rejse hjem fra Mexico med 200.000 kroner i baggagen (Foto: NENT Group/Janus Nielsen)

- Der var en kedelig episode, hvor Marcos lillesøster sidder og filmer en story, hvor hun laver et eller andet ligegyldigt. Her kan man høre Marco sidde i baggrunden og sige nogle ting, siger Jonas og fortsætter:

- Det kan passe, lige så vel som det ikke kan passe, men folk går sgu lidt for meget op i det.

Kollegaerne snakker - opsøgt bartender

Den famøse story på Instagram er dog langt fra den eneste grund til, at Jonas' sejr var relativt bredt kendt, inden den overhovedet var vist på Viaplay og Viafree.

- Snakken går bare i det her reality-miljø. Det er en ordentlig omgang indavl, hvor rygterne går hurtigt. Mange reality-deltagere kunne godt finde på at sige ”jeg ved det her, så du fortæller mig om noget andet. Så der har været noget bytte-bytte internt, lyder det fra paradisoen.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20200414_wen_-_ph_jonas_ptak_5.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Jonas har været med i "Paradise Hotel" to gange. Første gang var i 2017, hvor han også nåede til finaleugen, hvor han dog blev spillet ud (Foto: Kaspar Wenstrup)

Den sædvanlige snak blandt reality-deltagere i Danmark er dog ikke det eneste, der potentielt har afsløret Jonas' sejr.

Flere ihærdige seere og fans af "Paradise Hotel" har startet deres helt egen efterforskning i et forsøg på at afsløre vinderen før tid. Og deres forsøg er både imponerende og skræmmende.

- Jeg fik også en besked fra, som havde sendt skærmbilleder af en, som han var sikker på, var bartender nede på hotellet. Hvis man opsøger en, der har været bartender på hotellet i Mexico, og spørger ham hvad der er sket, siger Jonas og fortsætter:

- Du må sgu ikke være så entusiastisk omkring et tv-program.

Du kan se et stort vinderinterview med Jonas og Sarah i toppen af artiklen!

Sponsoreret indhold