Paradise-Tammie: Trut i trussen

Smukke Tammie kan slå kunstige prutter med tissekonen

Smukke Tammie kan slå kunstige prutter med tissekonen

Foto: Thomas Laursen

Seerne af "Paradise Hotel" fik en ekstra én på opleveren i onsdagens afsnit, da - den normalt så bly viol - Tammie sprang ud af skabet og lavede kunstner med sit underliv foran de andre deltagere.

- Jeg kan godt finde ud af at lave fisseprutter, så jeg demonstrerer lige for de andre hvordan det skal gøres, pralede Tammie direkte til kameraet, men da seoghoer.dk fangede krøltoppen over mobilen dagen derpå, var hun langt fra stolt af sin præstation.

Læs også: Paradise-Tammie: Taget med bukserne nede

- Jeg er helt vildt flov over det. Det er så pinligt, fortæller Tammie, som blev presset af de andre deltagere til at vise sit trick efter hun var kommet til at prale med, at hun kunne.

- Jeg ved ikke, hvad der blev vist, men jeg synes det er mega pinligt. Men jeg har det også sådan lidt: "okay, jeg kan gøre det og hvad så? Det er der sikkert også så mange andre der kan", men det er måske ikke lige noget man stiller sig op og gør på fjernsyn, griner blondinen, som lærte hvordan man fjoller med fjaben, da hun gik på efterskole.

Fortryder pinlige prutter

- Allerede da jeg kom hjem tænkte jeg, at det ikke var særlig smart. Når jeg tænker over, hvad jeg havde lavet, som er mest pinligt, er det her helt sikkert en af dem.

- Jeg kan jo godt se, at det måske er lidt usexet og ikke så charmerende, men vi var bare så overgearede, fortæller krøltoppen, som tidligere har overrasket seerne med en særdeles heftig badeseance med sin homoseksuelle ven Patrick.

Læs også: Paradise-Tammie: Vidste jeg ville vinde

Tammies omgivelser har endnu ikke reageret på onsdagens afsnit.

- Jeg har ikke rigtig hørt for det endnu - heldigvis. Men hvis det er, griner jeg bare ad det. Jeg kan jo ikke gøre noget ved det, det er jo sket. Og jeg synes heller ikke, at det er det slemmeste i verden. Det er jo trods alt bare en fisseprut, fniser krøltoppen.

Læs også: Renée Toft Simonsen: Jeg er faldet i "Paradise"-grydenUdvalgt til dig
Fra forsiden
Close