Paradise Hotel 4. marts 2010

Paradise-Tammie: Derfor gjorde vi det i badet

Den slanke krøltop afslører grunden til, at hun og Kasper ikke knaldede i sengen
Tammie og Kasper afslører, hvorfor de valgte badet frem for sengen, da de fuldbyrdede deres forhold
Tammie og Kasper afslører, hvorfor de valgte badet frem for sengen, da de fuldbyrdede deres forhold

Endelig skete det efter lang tids venten. Tammie og Kasper havde sex for første gang på "Paradise Hotel". Men det foregik ikke i sengen, som ellers er Peter og Amalies foretrukne elskovsrede. Næ nej, der blev gået til den i brusekabinen, hvor seerne - desværre, vil nogle nok mene - blev forskånet for de allermest intime billeder.

Og det var en helt bevidst strategi fra krøltoppen og skaldepanden, som siden er blevet kærester.- Inden vi havde sex, svømmede vi rundt ude i poolen og kunne se, at kameraet, som filmer ind i brusekabinen, var i stykker. I øvrigt det samme kamera som filmede Gleager have sex med Maria mange gange sidste år. Det udnyttede vi, fortæller Kasper kækt.

Tammie, som blev kåret som "Miss Paradise 2010", supplerer:

- Jeg havde ellers besluttet mig for, at jeg ikke ville have sex inde på hotellet, for det er ikke så fedt, at ens venner og familie skal sidde og kigge på det. Men vi kunne - og kan - sindssygt godt lide hinanden, så vi kunne simpelthen ikke vente længere. Vi ville bare have hinanden, kvidrer Tammie.

God sex

Kasper havde på forhånd sagt til sig selv, at sex inde på hotellet ikke ville være tabu for ham. Man da han kom ind på resortet, ændrede han lidt holdning.

- Når man kom ind og lå i sengen på værelserne, kunne man høre, at kameraerne snurrede og fulgte vores bevægelser. Det var lidt underligt. Sexen var helt sikkert dejlig, men det er da klart, at det havde været federe, hvis man kunne have været mere intim frem for lige på og hårdt i badet, griner Kasper.


Sponsoreret indhold