Paradise Hotel10. februar 2010

Paradise-Susan: TV3 er tilgivet

Blondinen var sur på produktionsholdet efter sin udsmidning fra ”Paradise Hotel”, men nu er alt glemt, siger hun
"Paradise Hotel 2010" blev en meget kort fornøjelse for legendariske Susan K
"Paradise Hotel 2010" blev en meget kort fornøjelse for legendariske Susan K
 Foto: Jacob Ljørring

Frustration. Beskyldninger. Ærgrelse. Jo, Susan K var bitter, da hun røg ud af "Paradise Hotel" efter kun én dag på luksusresortet i Mexico.

Lige efter udsmidningen var hun således godt knotten over, at TV3 havde bedt hende rejse de mange tusind kilometer kun for at indføje en twist i spillet, der gjorde, at de andre deltagere fik mulighed for at smide hende så hurtigt ud af showet.

- Jo, jeg var mega-ærgerlig over det. Det er lidt at spilde folks tid, når man rejser helt til Mexico for at være på hotellet i kun 24 timer. Vi havde nemlig på forhånd ikke fået noget at vide om, hvordan spillet var sat sammen. Havde jeg vidst det, var jeg nok ikke taget af sted, fortæller Susan.

Hun troede, at de fem tidligere deltagere (Nick, Claudia, Rasmus, Maria og Susan selv) var en del af startcastet på hotellet, og at de skulle kæmpe mod fem nye. Men sådan kom det ikke til at gå. Da de troppede op på hotellet, fik de at vide - som man også ser det på TV-skærmen - at der allerede var dannet fem par inde på hotellet, og at de hver især skulle splitte et af dem.

- Overraskelsen, da vi fik det at vide af værten Rikke, var såmænd ægte nok. Vi vidste ikke noget om, at spillet skulle foregå på den måde.

Men i dag er jeg ikke sur længere. TV3 kunne jo heller ikke vide, hvordan spillet ville udvikle sig, og jeg kan godt se, at de ikke, da først vi var smidt ud, vidste, hvad de skulle stille op med os gamle, siger Susan.

Måske var det heldigt nok, at Susan røg ud så hurtigt. For som hun kækt sagde, da SE og HØR interviewede hende i Mexico på et tidspunkt, hvor hun allerede var røget ud:

- Jeg føler mig lidt gammel. De er godt nok unge alle sammen. Hvis jeg er sammen med nogen, bliver jeg jo nærmest arresteret for pædofili...


Sponsoreret indhold