Paradise Hotel20. april 2017

Paradise-Simone: Jeg er godt træt af Fie Laursen

Stemningen i realityland er ikke for god for tiden. Fie Laursen spreder rygter om Paradise-Simone, og det er Simone godt træt af
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/untitled-1_45.jpg
 Foto: Thomas Laursen og Peter Grosen

Simone Hvenegaard, der er med i dette års "Paradise Hotel", er godt træt af Fie Laursen.

Fie spreder nemlig ondsindede rygter, siger Simone.

Simone danner nemlig par med en anden paradiso, Philip May, og ifølge hende, så prøver Fie bevist at sprede splid mellem dem.

- Hun finder på den ene løgn efter den anden, for at Philip skal tro alt muligt. Jeg er godt træt af, at Fie prøver at splitte os ad, fortæller Simone til SE og HØR.

Fie Laursen har blandt andet sagt i en video på YouTube, at Simone kun er sammen med Philip, fordi Boris ikke gad at være sammen med hende.

Ligeledes skulle Fie have sendt billeder og beskeder til Philip. Blandt andet skulle Fie have sendt billeder af Simone, hvor hun kysser med en anden fyr. Men de billeder har forklaring, siger Simone.

Det er nemlig taget, da Simone var gæstebartender på i Vordingborg.

- Philip og jeg har nogle aftaler, når vi er ude på job. Vi må gerne lege isterningeleg. Vi må gerne give bodytequila. Og det ligner så, at jeg står at kysser med en anden fyr på de her billeder, fortæller Simone, der altså bare har været igang med en bodytequila, da billederne af hende blev taget.

De mange rygter fra Fie Laursens side har taget hårdt på Simone.

- Jeg har det ad helvede til. Jeg forstår slet ikke, hvor Fie vil hen. Jeg forstår ikke, hvorfor hun har behov for at ødelægge et forhold, siger Simone til SE og HØR.

SE og HØR har forsøgt at få en kommentar fra Fie Laursen, men hun er ikke vendt tilbage på vores henvendelser.

Se flere billeder af Paradise-Simone i galleriet herunder

Galleri med Simone Nielsen, model fra Slagelse, Paradise Hotel 2017

Sponsoreret indhold