Paradise Hotel25. februar 2010

Paradise-Samanta: Ingen skal kalde mig perker

Hillerød-pigen finder sig ikke i noget – slet ikke i, at Peter påstår, hun lyder som en udlænding
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/2010/tema/paradise-hotel-2010/ph6samantaikkeperle1-jpg.jpg
 Foto: All Over

Man kan godt ane på hendes udseende, at hun ikke er født af danske forældre. Men på stemmen og accenten kan man på ingen måde afkode, at Samanta Stojkovic stammer fra Serbien, hvor begge hendes forældre kommer fra.

Hun er født og opvokset i Danmark og blev derfor ekstra stødt, da Peter under "Pandoras æske"-ceremonien forleden uden omsvøb sagde, at hun "taler som en perker".

- Jeg blev rigtig, rigtig sur. Det var en latterlig og klam kommentar. En racistisk kommentar. Det var vildt ubehageligt. Jeg er født og opvokset i Danmark, og så synes jeg ikke, man skal snakke på den måde til folk, lyder det.

Personligt angreb

Samanta ved godt, at Ulven Peter er presset i den situation, der fører til den uheldige udtalelse.

- Ja, han er trængt op i en krog, og det er hans eneste måde at afreagere på. Jeg er rigtig god til at få Peter op i det røde felt, og de ord, han siger, er hans comeback i diskussionen, forklarer Samanta til SE og HØR.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/tema/paradise-hotel-2010/ph6samantaikkeperletek-jpg.jpg- Lige i det øjeblik følte jeg det som et meget personligt angreb. Det kom bag på mig, at han ville bruge sådan en kommentar om mig, fnyser hun.

Efter "Pandoras æske" var der ifølge Samanta, som forleden viste en meget brunstig side af sig selv, en meget trykket og vred stemning på hotellet, som man ikke ser på TV.

- Kasper kommer bagefter og siger til Peter, at han skal sige undskyld til mig. Folk er meget sure på Peter over, at han har sagt sådan. Han kom dog ikke med en undskyldning den aften. Det gør han dagen efter til morgenmaden, hvor han kommer med en fælles udtalelse, men sådan nogle ting glemmer jeg ikke bare sådan lige…


Sponsoreret indhold