Paradise Hotel 6. april 2010

Paradise-Rasmus: Ingen må se min diller

Homoseksuelle Patrick fik lov at tage charmørens underbukser af, men jyden forsikrer, at han ikke fik et glimt af kalorius
Rasmus vil ikke have, at andre ser hans "pakke" - slet ikke Patrick
Rasmus vil ikke have, at andre ser hans "pakke" - slet ikke Patrick
Foto: Thomas Laursen

I gårsdagens afsnit af "Paradise Hotel" kunne man se den homoseksuelle deltager Patrick kravle rundt på Rasmus og gøre sig til.

Rasmus var med på legen, men forsikrer, at det kun var en spøg for at lave godt TV.

- Det var ikke slemt at se. Jeg var jo udmærket klar over, hvad der var sket, og jeg synes kun, det var underholdende, siger Rasmus til seoghør.dk og uddyber:

- Der foregik sådan set ikke noget under lagnet. Det var kun spas og løjer. Patrick vidste godt, hvor mine grænser gik: Jeg vil ikke kysse en fyr, og han skulle selvfølgelig ikke røre mig intimt. Det gjorde han vist heller ikke, men han var lidt fuld, og jeg måtte stoppe ham nogle gange, griner Rasmus, som endte nøgen under lagnet sammen med Patrick.

Læs også:
Paradise-Rasmus: Jeg kunne være død- Hvordan kan det være, at han fik lov at pille underbukserne af dig?

- Haha det fik han sådan set heller ikke. Jeg tænkte bare, at det ville være godt TV, og at folk ville undre sig over, hvad der foregik, og det var kun derfor.

- Det var rigtig sjovt. Det er ærgerligt, at man ikke ser det hele. Der var meget mere, som var meget sjovere, lyder det fra Koldingenseren, som skyder på, at hele seancen varede en halv times tid.

Læs også: Paradise-Patrick: Kender Peters penisInden seancen under lagnet havde Patrick opsøgt Rasmus i badet for at få et glimt af jydens "pakke".

- Han kom jo ind i badet og kiggede på din diller, hvorfor måtte han det?

- Jamen det måtte han jo heller ikke. Jeg er overbevist om, at manden ikke har set noget. Jeg synes, jeg er rimelig hurtig til at dække mig selv til i sådanne situationer, men hvis han selv mener, at han har set den, så fred være med det, lyder det fra Rasmus, som i går kunne høre Patrick fortælle til de andre deltagere, hvordan han selv er udrustet.

- Hvordan var det så, at få den beskrevet i detaljer på TV?

- Hihi jeg synes kun, det var utrolig sjovt. Og så var det meget heldigt, at han ikke sagde et eller andet nederen, griner Rasmus og fastslår, at han aldrig kunne drømme om at være sammen med en mand.Sponsoreret indhold