Paradise Hotel 16. marts 2010

Paradise-Rasmus: Derfor blev jeg ikke leder

Den jyske charmetrold ville gerne selv være gruppeleder, men tog en taktisk beslutning, da han overlod hvervet til Samanta
Rasmus ville ikke være leder, fordi han ville teste Samanta
Rasmus ville ikke være leder, fordi han ville teste Samanta
Foto: Thomas Laursen

Mandag blev deltagerne i "Paradise Hotel" bedt om at finde en leder for hver gruppe uden at ane, hvilke forpligtelser eller fordele/ulemper der ville være ved det endelige valg.

Den ene gruppe valgte lidt uventet Samanta, på trods af at Rasmus har ledererfaring og ville være det åbenlyse valg.

Men spasmageren fra Kolding overlod med glæde ledertjansen til Samanta, fortæller han.

- Hemmeligheden bag ledervalget var, at jeg ville sætte Samanta på en prøve for at se, hvad hun kunne, og hvad hun duede til. Personligt vidste jeg da, at jeg selv ville kunne klare det, men det var helt taktisk af mig, at jeg ikke trumfede mig selv igennem, fortæller Rasmus og uddyber:

- Jeg er ikke usikker på mig selv, så det er ikke derfor, jeg bare lod gruppelederjobbet gå til en anden. Men jeg tvivlede altså lidt på Samantas kunnen. Blandt andet, hvordan hun mon ville være i en stresset situation. Ville hun miste overblikket eller tabe hovedet i pressede situationer? siger Rasmus.

Intet at tabe
Der er dog også andre grunde til, at Rasmus pegede på Samanta. Det var nemlig en ren win-win-situation for ham.

- Ja, hvis der med lederjobbet fulgte nogle trælse beslutninger, var det hendes ansvar - ikke mit. Omvendt tænkte jeg, at hvis jeg gik glip af nogle fordele i egenskaben af leder, gjorde det ikke så meget. For Samanta ville til hver en tid være på min side og vælge til min fordel alligevel, så jeg havde intet at tabe ...


Sponsoreret indhold