Paradise Hotel21. april 2010

Paradise-Peter: Line er den lækreste

Efter Amalies exit er Ulven igen på rov, og målet er nu nyankomne Line, som fuldstændig matcher den sexglade guts idé om en dejlig pige
Line var knap nok kommet ind på "Paradise Hotel" før Ulven Peter kastede sig over hende
Line var knap nok kommet ind på "Paradise Hotel" før Ulven Peter kastede sig over hende
 Foto: TV3/ Jacob Ljørring

Han har stort set kysset med alle på "Paradise Hotel" . Han har knaldet med Melissa i ét væk. Og det antal gange, hotelkæresten Amalie har fået en ordentlig tur på de hvide lagener, kan knap tælles på to hænder.

Men med Amalies pludselige chok-exit tirsdag aften, går Ulven Peter nu igen på rov. Målet: Labre Line fra Kolding.

Læs også: Paradise-Peter: Løfter arven

- Line er helt klart den lækreste pige, der har været på hotellet. Hun er meget køn, og så virker hun meget uskyldig, når det kommer til førstehåndsindtrykket. Jeg tror, jeg blev lidt interesseret i hende, fordi hun er så sød. Og så kunne jeg godt lide hendes jyske accent. Det lød så fint, når hun snakkede, fortæller Peter.

Han kan naturligvis ikke afsløre alt for meget om, hvad der kommer til at ske i fremtiden mellem ham og hende.

- Det må tiden vise. Men jeg kan sige, at jo mere jeg lærer hende at kende, jo mere finder jeg ud af, at vi er meget forskellige som personer. Og så er hun mest til badboys, siger Peter med skjult henvisning til, at sådan en type er han absolut ikke.

Læs også: Paradise-Peter: Det var ikke prostitution

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/tema/paradise-hotel-2010/ph6petervildmedlinetek-jpg.jpgUlvens tidligere sengepartner havde dog regnet med, at Peter ville holde sig lidt længere i skindet frem for at gå på jagt samme dag, som hun havde forladt hotellet.

- Jeg havde selvfølgelig håbet på det. Men da jeg gik ud af hotellet, vidste jeg jo heller ikke en skid om, at han havde knaldet med Melissa, lyder det fra udsmidte Amalie.

- Derfor havde jeg heller ikke i mine tanker, at han ville gå i seng med flere. Jeg tænkte bare, at han nok ville kysse med andre, men det kan jeg godt forstå. Det ville jeg også selv have gjort, hvis det var mig, fastslår Amalie.

Sponsoreret indhold