Paradise Hotel 5. oktober 2021

”Paradise”-Patrick bryder sammen: Unødvendigt og grænseoverskridende

Der bliver i den grad byttet mundvand mellem Camilla og Patrick på hotellet i Mexico. Og derfor er det da også en særdeles hård udmelding, Camilla kommer med, da paradiso-flokken sidder klar ved Pandoras æske
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det går sjældent stille for sig, når ”Paradise Hotel” ruller over skærmen. Og det gør sig naturligvis også gældende i sæson 18 af realityhittet, der netop nu er aktuelt.

Flere par kysser i de luksuriøse omgivelser. Og sidste skud på stammen er Camilla og Patrick, der ved en klassisk ”Paradise”-fest ikke ligefrem holder sig tilbage med tungerne.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: TV3

Foto: NENT Group

Men da Camilla til Pandoras æske bliver spurgt til, om hun mon kunne finde på at have sex med Patrick, er hendes alt andet end kærligt:

- Jeg syntes, at Patrick og jeg hyggede os rigtig meget i går, men det var også, hvad det var, forklarer Camilla, inden hun smider afvisningsbomben:

- Altså, jeg skal nærmest være klar til udpumpning, hvis det skulle ske, lyder den kontante udmelding.

I første omgang lader det til, at Patrick tager den hårde afvisning med masser af smil og humor. Men efterfølgende rammer det alligevel den 19-årige paradiso, der således bryder sammen i tårer:

- Jeg tror, at det rammer mig så hårdt, fordi det ikke lige er noget, jeg har fået smasket i hovedet før. Jeg har fået mange afvisninger, men der har vi været lidt sødere, forklarer Patrick til SE og HØR og tilføjer, at alkoholen stensikkert også spillede ind, da han efter den famøse Pandoras æske reagerede.

- Når man lige får lidt alkohol indenbords, så bryder det bare ud. Så kan man ikke holde den mere – man bliver lidt mere følsom, uddyber Patrick.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: NENT Group)

Camilla forsøger at tale med Patrick, da hun ser hans reaktion. Foto: NENT Group

Overfor SE og HØR lægger Patrick ikke skjul på, at han er ganske chokeret over Camillas udmelding:

- Jeg syntes bare, det var helt unødvendigt at begynde at snakke så grimt. Jeg tror, det kom lidt som et chok – jeg troede virkelig ikke, det ville komme ud af Camillas mund, fordi hun er så sød, som hun er.

Camilla er dog hurtig til at spotte, at Patrick er ked af det. Og med det samme giver hun ham en uforbeholden undskyldning for sin opførsel:

- Jeg er sindssyg glad for hendes reaktion – og at man også kan se, at hun også bliver ked af det. Hun kan se, at hun også gik over en grænse.

Parret bliver da også hurtigt gode venner igen:

- Jeg er ikke typen, der bærer nag. Jeg er typen, der kommer videre, lyder fra Patrick, der dog samtidig understreger at Camillas afvisning var i overkanten.

- Alle mennesker har en grænse – og den overskred hun jo så.

Se klippet nedenfor, hvor Patrick lader tårerne få frit løb.

Sponsoreret indhold