Paradise Hotel26. maj 2011

Paradise-Nichlas lader bomben springe

Charmøren afslører, om han og Mette nogensinde fik knaldet. Få svaret her
Kom Nichlas nogensinde i bukserne på Mette?
Kom Nichlas nogensinde i bukserne på Mette?
 Foto: All Over

I ugevis har Nichlas og Mette kælet og puttet på Paradise Hotel. Det har været svært for begge parter at holde igen, men ingen af dem havde lyst til at have sex for rullende kameraer.

Læs også: Paradise-Nichlas faker orgasme

Efter gårsdagens episode, hvor parret røg ud dagen før finalen, fik de endelig muligheden for at gå hele vejen, men gjorde de så det?

Mette svarer kryptisk til ekstrabladet.dk: "Haha, det må være op til fantasien", mens Nichlas er mere direkte og lægger svesken på disken:

- Det må blive et stort og rungende nej, afslører Nichlas over for seoghør.dk, og forklarer hvorfor:

- Det skulle åbenbart ikke ske. Magien forsvandt lidt, da vi tjekkede ud af hotellet. Vi tog meget hurtigt en snak, hvor vi blev enige om, at vi ikke skulle være de nye Amalie og Peter, og derfor var der ikke rigtig nogen grund til at fuldføre det, lyder det fra charmetrolden, som ikke fortryder, at han ikke fik et stykke med Mette.

Læs også: Paradise-Nichlas tænder på værtinden

- Mette er en sød og dejlig pige, og hvis det skulle være sket på hotellet, ville jeg ikke have fortrudt det. Mette er ikke en pige, man fortryder. Men jeg er ikke ked af, at vi ikke gik i seng sammen, siger Nichlas.

Det var dog ikke kun den manglende magi, der gjorde, at Nichlas ikke kastede sig over Mette, så snart kameraerne var ude af syne.

- Jeg havde lidt en pige hjemme i Danmark, som jeg håbede på ville have mig, når jeg kom hjem. Så lige så snart vi var tjekket ud, var tankerne indstillet på, at vi skulle hjem til vores normale liv.

Sponsoreret indhold