Paradise-Mette: Lever med et handicap

Der er en rigtig god grund til, at Mette er mere end almindeligt meget oppe at køre

Der er en rigtig god grund til, at Mette er mere end almindeligt meget oppe at køre

Foto: Connery.dk

Mette fra dette års Paradise Hotel er både chokeret og en smule lettet, efter hun har fået konstateret ADHD - bedre kendt under betegnelsen "damp".

Det var hendes familie, der opfordrede hende til at gå til lægen.

- Der var så meget gang i mig. Jeg havde altid krudt i røven, fortæller Paradise-deltageren til seoghør.dk og afslører samtidig, at hun ville ønske, hun havde fundet ud af det noget før.

Paradise-Mette: Bange for at dø

- Jeg blev lidt chokeret, da jeg fandt ud af, at jeg har levet med et handicap i så mange år. Det er ærgerligt, at jeg først har fundet ud af det nu. Hvis jeg havde vidst det, fra jeg var barn, så mit liv måske helt anderledes ud. Jeg har ikke ligefrem været Guds bedste barn, indrømmer Paradise-profilen.

25-årige Mette tænker især på sin skolegang, som har været helt umulig for hende at gennemføre, fordi hun ikke har kunnet koncentrere sig.

Paradise-deltageren spekulerer også på den meget omtalte politisag, hvor hun trådte lidt for ivrigt på speederen. Den kunne måske være undgået, hvis hun havde været medicineret.

Paradise-Mette: Vil ikke sove på klatten

Nu er hun startet på sin medicin og håber meget, at den kan hjælpe hende.

- Jeg er først lige startet, så jeg ved ikke rigtig, om jeg kan mærke nogen forskel endnu. Mine venner joker faktisk med, at de ikke synes, at jeg skal tage den, fordi de elsker mig, som jeg er.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close