Paradise Hotel16. april 2010

Paradise-Melissa: Sex er sex

Ulven Peter må æde sine ord om, at det ikke var ”rigtig sex” han dyrkede med den labre brunette
Melissa mener, at der skal to til at have sex
Melissa mener, at der skal to til at have sex
 Foto: Jacob Ljørring

Amalie er tilbage på "Paradise Hotel" og i samme sekund, som Ulven Peters gamle knaldepartner viste sit ansigt, blev hans seneste sengepartner, Melissa, vaffet ud af dobbeltsengen.

Men ikke nok med, at den velvillige pige blev kasseret, hun fik også et par hårde ord med på vejen af årets trussetyv.

Læs også: Paradise-Peter: Det var ikke prostitution

I torsdagens afsnit kunne man således hører Peter sige, at han ikke "føler, at Melissa og jeg har haft rigtig sex". Seoghør.dk spurgte Peter, hvad han mener med begrebet "rigtig sex".

- Rigtig sex er når der er følelser indblandet, lyder det fra Ulven Peter.

Der skal to til tango

Den forklaring køber Melissa dog ikke. Hun vil ikke lade knaldekongen slippe af sted med at bagatelliserer deres utallige knald.

- Jeg er fuldstændig ligeglad med, hvad Peter siger. Der skal to til at have sex, så det er noget pjat, udtaler Melissa, som ikke føler, hun udnyttede Peter.

Læs også: Renée Toft Simonsen: Hooked på "Paradise Hotel"

Ulven Peter mener dog selv, at han godt kunne have bidraget med lidt mere under de utallige ture under lagnerne med Melissa.

- Jeg burde måske have deltaget lidt mere i det der sex og ikke bare ligge på ryggen hele tiden. Jeg kunne godt være kommet lidt ind i kampen og have deltaget lidt mere aktivt i det. Det var mest Melissa, der styrede showet, hvor jeg måske var lidt mindre med, siger Ulven Peter.

Vi har fundet et lille potpourri af lagengymnastik-sekvenser med Peter og Melissa - se den og bedøm selv, om Ulven er for doven i dobbeltsengen.

Sponsoreret indhold