Paradise Hotel4. maj 2010

Paradise-Melissa: Fræk nok til forsiden?

Den sexglade paradise-deltager håber, hun kan vælte 99 andre sexede piger af pinden
Melissa fra "Paradise Hotel" satser¨på at vinde M!'s "Forsidejagten"
Melissa fra "Paradise Hotel" satser¨på at vinde M!'s "Forsidejagten"
 Foto: Jacob Ljørring / Kenneth Olesen

På fredag bliver drengerøvs-bladet M!'s årlige konkurrence "Forsidejagten" afgjort. Og i år bliver det med Melissa fra "Paradise Hotel" som én af de 100 danske godter, der kæmper om førstepladsen.

Læs også: Paradise-Melissa: Sex er sex

Viborgenseren, som gjorde sig bemærket på hotellet i Mexico ved gentagende gange at tigge Ulven Peter om sex, fik taget billedet kort efter sin hjemkost fra "Paradise Hotel" tilbage i december.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/tema/paradise-hotel-2010/ph6melissaforsidejagtentek-jpg.jpg


Mon Melissa kan slå de andre deltagere (Foto: Kenneth Olesen)

Den mørklødede pige valgte at melde sig til konkurrencen fordi hun elsker udfordringer, og hun ser selv sine chancer som rigtig gode.

- Nu har jeg hørt - både fra de andre deltager og fra M! selv, at de tror, mine chancer er rigtig gode fordi folk ved, hvem jeg er. Jeg har været eksponeret i mange blade nu på grund af "Paradise Hotel", så jeg håber - og tror da selv på, at mine chancer er gode, siger Melissa til seoghør.dk.

Læs også: Paradise-Melissa: Min dildo er blå

Det er da heller ikke første gang, at den flotte pige stiller op i "Forsidejagten". Også i 2008 sendte Melissa et billede ind.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/tema/paradise-hotel-2010/ph6melissaforsidejagtentek2-jpg.jpgDu kan stadig nå at stemme på din favorit i "Forsidejagten 2010" på www.mmm.dk

Sponsoreret indhold