Paradise-Maria: Kæreste med paradiso

Maria har nedlagt en paradise-deltager

Maria har nedlagt en paradise-deltager

Foto: Niels S. Andersen

Sidste år blev hun kendt for at knalde med Mads Gleager nærmest hver eneste dag i "Paradise Hotel", men i år efter sin tilbagevenden udspillede hun rollen allerede efter den første ceremoni.

På privatfronten har Maria Guldager dog været noget mere heldig. Nu er den flotte pige nemlig blevet kæreste med halvt danske, halvt egyptiske Josri, som for nylig kom ind på hotellet, og stadig spiller en central rolle i programmet.- Vi havde kendt hinanden i et års tid inden "Paradise Hotel" og førte blandt andet samtaler over msn. En af dem varede i 12 timer! Men han havde gang i noget på det tidspunkt, og det havde jeg også, så det døde lidt. Da vi så kom hjem fra Mexico, blev vi hurtigt kærester, og vi har nu dannet par i nogle måneder, fortæller en forelsket Maria.

Læs også: Paradise-Samanta: Fyrede op under Josri hjemmefra

Hun flyttede sidste år til Holbæk, hvor hun arbejder som tatovør, men rykker snart videre til øen Orø i nærheden, hvor hun har fået tilbudt et billigt hus. Det betyder, at københavner-baserede Josri og Maria har lidt ekstra rejsetid, når de skal ses. Men det betyder intet, siger hun.

- Det er ikke noget problem. Han er meget loyal - til forskel fra så mange andre fyre. Han skulle kæmpe for at få mig, men det gjorde han sgu også. Så nu er det min tur til for alvor at værdsætte ham.

Læs også: Paradise-Maria: Jeg elsker sex

- Jeg synes, at mørke fyre er flotte, men lyse fyre kan være lige så lækre. Det er mest personligheden, der tæller for mig, kvidrer Maria, som naturligvis allerede har udført en tatovering på sin nye kæreste.


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close