Paradise Hotel6. maj 2021

”Paradise”-Jasmin afslører realityeks: Nicklaes var min første kæreste

Æblet falder ikke langt fra realitystammen, når det kommer til kærlighed
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/startcast_-_paradise.jpg
 (Foto: NENT Group)

Trofaste ”Paradise Hotel”-fans har muligvis allerede opfanget, at Jasmins ekskæreste også befinder sig i realityland.

Det viser sig nemlig, at 22-årige Jasmin, som lige nu er aktuelt i den 17. sæson af ”Parasdise Hotel”, tidligere har dannet par med ”Ex on the Beach”-deltageren Nicklaes Olsen.

Det løfter hun sløret for i ”Mit Paradiso Liv”.

Artiklen fortsætter under billedet …

https://imgix.seoghoer.dk/jasmin_2.jpg
 (Foto: Nent Group / Janus Nielsen)

Foto: Nent Group / Janus Nielsen

- Vi har været kærester og har en rimelig lang fortid sammen, fortæller Jasmin til SE og HØR og afslører videre, at det dog er nogle år siden, de to gik hver til sit.

Men meget tyder på, at den tidligere ”Ex on the Beach”-deltager stadig har en helt særlig plads i den nyudklækkede paradisos hjerte:

- Nicklas var min første rigtige kæreste, og så vil der jo altid være noget lidt specielt mellem hinanden, fortæller hun om sin tidligere realitykæreste.

Selv om Jasmins ungdomskærliged var noget helt særligt, så havde parret dog ikke umiddelbart den samme opfattelse af, hvordan de skulle være kærester:

- Jeg tror, vi havde hver vores vision, og så arbejdede jeg rigtig meget på det tidspunkt. Så jeg glemte måske at lægge en lille smule mere fokus derhjemme, forklarer Jasmin og forholdet, der således herefter gik i stykker.

I dag har parret ikke synderligt meget kontakt til hinanden, men Jasmin understreger, at der hverken er ”issues” eller ”bad blood” mellem dem.

Nicklaes Olsen danner i dag par med Line Maria Busk, som også er kendt fra det populære knaldeprogram ”Ex on the Beach”.

Artiklen fortætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/nicklm.png
 Foto: Aller Media

Foto: Aller Media. Nicklaes og Line Maria er begge kendte fra "Ex on the Beach" og har mødt hinanden gennem fælles bekendte fra programmet.

I marts måned tog realityparret et kæmpe skridt videre i parforholdet og flyttede sammen i Nicklaes lejlighed i Hedehusene.

Du kan høre mere om Jasmin og Nicklaes fortid i ”Mit Paradiso Liv” på fredag på Viaplay.

Få en forsmag på programmet nedenfor:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Sponsoreret indhold