Paradise Hotel19. december 2016

”Paradise Hotel”-vinder har født - se det lille vidunder her

Den tidligere ”Paradise Hotel”-vinder Line Sofie blev fredag mor for anden gang. - Vi er alle sammen så stolte og lykkelige – hun kunne ikke være mere perfekt, skriver Line Sofie til billedet, der er taget dagen efter fødslen. Se det skønne billede lige her
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sh-492803.jpg
 (Foto: Claus Poulsen)

Line Sofie Hansen, der vandt ”Paradise Hotel” i 2009, er nu mor til to.

Fredag fødte den unge kvinde således sit andet barn, en lille velskabt pige. Og den glædelige nyhed afslørede Line Sofie selv på sin Instagram-profil, hvor hun har delt et billede af den lille guldklump.

- Den 16.12.2016 kom vores lille Ellie til verden. Vi er alle sammen så stolte og lykkelige – hun kunne ikke være mere perfekt, skriver Line Sofie til billedet, der er taget dagen efter fødslen.

null

På sin blog har Line Sofie fortalt, hvorfor den lille pige har fået navnet Ellie:

- Jer helt vild med navnet og selv Victor er begyndt at kalde sin lillesøster for Ellie. Hvor jeg har fået navnet fra ved jeg faktisk ikke, det poppede ligesom bare op i mit hoved. Men er en dejlig følelse endelig at have fundet et navn til vores lille prinsesse og vi er alle super spændte på at møde hende snart, har den nybagte mor tidligere skrevet på sin blog.

Line Sofie vandt i 2009 ”Paradise Hotel” sammen med Frederik Lilja, og med sejren fulgte en check på 250.000 danske kroner – men også en større nedtur.

Line Sofie har tidligere fortalt på sin blog, at det var svært for hende at vende hjem fra Mexico som en ”kendt person”. Nedturen endte med, at Line Sofie udviklede en depression.

Se billeder af Line Sofie i galleriet herunder:

Line Sofie Hansen (vinder af paradise hotel 2009) - saftige billeder af hende

- På et tidspunkt havde jeg det så skidt, at jeg tit græd i bussen på vej på arbejde. Jeg følte mig pludselig meget ensom og stolede ikke rigtigt på nogle mennesker i mit liv. Der gik det op for mig at jeg nok havde fået en depression. Hvor lille eller hvor stor den var har jeg ingen idé om, men det gjorde ondt indeni. Jeg havde ikke lyst til noget som helst, jeg ville bare sove, skrev Line Sofie på sin blog i maj sidste år og tilføjede:

- Men det vidste jeg jo godt at jeg ikke kunne, for hvem skulle så skaffe mig mad på bordet og penge til huslejen. Der var ingen kære mor her. Jeg ringede tit til mine forældre og græd fordi jeg ikke vidste hvad jeg skulle stille op. Efter noget tid besluttede jeg mig for at flytte tilbage til København og det var det allerbedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Jeg startede ligeså stille forfra, byggede mine gamle venskaber op igen og fik mig en ny hverdag til at køre. Lidt efter lidt og skridt for skridt kunne jeg mærke at jeg tog det helt rigtige valg ved at flytte tilbage, fortalte Line Sofie dengang.

Det var herefter, at hun mødte sin kæreste.

Line Sofie har også sønnen Victor.

Sponsoreret indhold