”Paradise Hotel”: Se alle de party-klare deltagere

De startede 15 - men meget snart er flere af de badetøjsklædte deltagere ud af det hårde spil

De startede 15 - men meget snart er flere af de badetøjsklædte deltagere ud af det hårde spil

Foto: Thomas Laursen

Det var næsten ikke til at komme til for festklare, meget unge mennesker - og ja, så 35-årige Susan K, som i Paradise-sammenhæng må nøjes med at være festklar - da årets Paradise-hold stillede sig til skue for pressen søndag i Mexico.

Som SE og HØR kunne afsløre som de første i sidste uge, og endeligt fik bekræftet i går, er der stødt 5 tidligere deltagere - Nick, Susan, Rasmus, Maria og Claudia - til 10 nye, ukendte ansigter, hvilket betyder, at hotellet, der smukt troner på en klippe ved den smukke Careyes-kyst, har flere logerende end normalt.

Der er allerede sket ting og sager med både nye og gamle deltagere efter kun 2 dage på hotellet, men detaljerne omkring parceremonien i går, hvor 5 deltagere enten røg helt ud eller kom på soloværelset, må ikke afsløres her.

Afsløres kan det dog, at årets startcast har lagt godt fra land med beskyldninger, der fyger gennem luften, amoriner, der allerede spirer, og masser af taktiske overvejelser deltagerne imellem.

Ud over ovenstående holdbillede kan du se hver enkelt af de 15 deltagere i et lækkert galleri og læse lidt om, hvem de er nedenfor

Dita von Teese

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close