Paradise Hotel28. april 2009

”Paradise Hotel”: Pigesex

Det går hedt for sig, når to frække piger kaster sig ud i hed lagengymnastik
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/paradise-hotel-2009/jentesex2-jpg.jpg

Desværre er det ikke i den danske udgave af "Paradise Hotel", at pigerne kaster sig frådende over hinanden. Det er nordmændene, der kan nyde synet af de to storbarmede kvinder, der først kysser hinanden og senere ender i sengen sammen.

- Jeg havde ingen planer om at dyrke sex på hotellet,og slet ikke pigesex, siger Noor Kamil, der har prydet flere forsider i hjemlandet.

Drengene på hotellet lod sig gejle op, da de to frække piger dansede hedt sammen og tungekyssede på dansegulvet. De fulgte også efter pigerne, da de forlod festen for at fortsætte i dobbeltsengen, og efter lidt fnis lod de pigerne være, da holdet bag sørgede for ro til de seksuelle udfoldelser ved at slukke lyset i rummet.

- Noor og jeg er begge åbne personer, men hun var en af dem, jeg fik bedst kontakt med. Vi var jo lidt i tvivl om, hvorvidt vi fik lov til at fortsætte, da vi krøb op i sengen, men så slukkede producenterne lyset og gjorde det rigtig hyggeligt for os, griner den anden halvdel af romancenTherese Adsen Aanonli.

Se mere på seher.no


Sponsoreret indhold