Paradise Hotel: Nick tog det hele

Nick brød spontant ud i en såkaldt \

Nick brød spontant ud i en såkaldt "sejrsdans", da titlen var i hus

Efter torsdagens spændende finale kan Nick endelig officielt kalde sig vinder af Paradise Hotel 2011. Godt nok kom han i finalen sammen med Tina, men en tvist gjorde, at kun den ene af de to kunne vinde.

Efter juryen havde valgt Nick og Tina som det mest værdige par, skulle de - traditionen tro - igennem den endelige troskabstest.

Parret havde aftalt at dele det hele, men da testen gik i gang, sprang værten Rikke Gøransson en bombe. En af de 2 finalister blev tvunget til at smadre den symbolske glaskugle, ellers ville ingen af dem få del i den samlede gevinst på en halv million kroner.

Nick tog ingen chancer og smed glaskuglen, da beløbet ramte 250.000 kr. Dermed sikrede han sig både en kvart million og den eftertragtede titel.

- Der er kun én, der har vundet midtvejsfinalen. Der er kun én, der har vundet finalen. Det er drengerøven her, lød det fra den stolte vinder.

- På en skala fra 1 til 10 var jeg oppe på et 10-tal over, jeg var den eneste, der gik hele vejen. Selvfølgelig gik jeg efter at vinde, og jeg er en type, der aldrig giver op. Alligevel havde jeg ikke rigtig regnet med, at jeg skulle tage det hele, siger Nick til SE og HØR.

Husejer

- Gevinsten skal bruges på udbetalingen på et hus i Kolding. Jeg vil gerne slå mig lidt til ro. Jeg gider ikke leve det evige festliv, til jeg bliver 30, fortæller vinderen, som siden hjemkomsten fra Mexico har været sat i romantisk forbindelse med både Mette, som han var kæreste med, og Sheila-Maria, som han knaldede med på hotellet.

Lige for tiden er den såkaldte drengerøv dog 100 procent single.

- Det er svært at have en kæreste under Paradise Hotel. Ikke at jeg nogensinde har haft problemer med at score, men der er ekstra fokus fra pigerne, mens showet kører, griner vinderen, som ud over sit hus i Kolding skal bruge lidt af gevinsten til sommer, når han skal på ferie med sin bedste ven til Gardasøen i Italien og en tur til Sunny Beach med sine realitykolleger.

Læs også: Paradise Hotel: Farvel til sex og druk

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close