Paradise Hotel17. april 2009

”Paradise Hotel”: Jons eventyr slut

Århus-fyren blev i aftes offer for de nye drenges magt og store ønske om at splitte det stærke trekløver: Jon, Gleager og Line Sofie
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/paradise-hotel-2009/ph5jonude1-jpg.jpg
 Foto: TV3

Han har været med lige fra den spæde start, men i aftes gik den ikke længere for den 23-årige barchef Jon. Knap havde han nået at vinde sin partner Line Sofies hjerte efter langt tids bejleri, før han måtte lide den tort at skulle forlade hende igen.

Jon blev således offer for de nye fyre Mark og Sonnichs trang til at ruske op i paradis og sætte en ny dagsorden på hotellet uden at være underlagt den stærke Gleager-gruppes tidligere så store indflydelse på tingenes gang.

De havde således fået tildelt en magt, der gik ud på, at en af dem skulle fredes. Og efter en date med udspekulerede Cecilie, som længe har drømt om at få skovlen under den stærke gruppe med Gleager i spidsen, fandt de frem til, at Sonnich var mest udsat, og dermed skulle fredes. Det skabte panik i gruppen med Jon, Gleager og co., da de vidste, at fyrenes magt formentlig ville ramme dem som et lyn fra en klar himmel.

Senere på dagen meddelte Mark og Sonnich de andre deltagere, at Sonnich íkke kunne stemmes ud, og at han ville vælge Jons partner Line Sofie ved aftenens parceremoni. Dermed var Jon i farezonen, og skulle på meget kort tid nå at bejle til andre piger, som eventuelt ville kunne redde hans liv.
Men sådan kom det ikke til at gå. Jon indså sin skæbne, og stillede sig ved parceremonien hos Maria fra sin egen gruppe, der naturligvis endte med at vælge Gleager, som hun har stået sammen med i et stykke tid.

- Jeg ville gerne stå ved min ven Gleagers side her til sidst, lød det med tårer i øjnene fra Jon, inden han tog hul på en bevægende afsked, hvor han blandt andet skrev søde ord på en t-shirt til sin Line Sofie.

- Jeg vidste, at Maria ville vælge Gleager, da jeg stillede mig bag ved hende. Der var helt lukket for mig. Jeg havde simpelthen ikke tid til, at finde en ny partner. Cecilie var min eneste lille chance, men jeg vidste godt, at hun formentlig ville vælge Mark, hvis jeg stod hos hende.
Alt i alt var jeg tilfreds med min tid på hotellet, da jeg røg ud. Det var et hårdt spil, og jeg må indrømme, at jeg lidt mistede gejsten til sidst. Da koncentrerede jeg mig mere om Line Sofie, og set i bakspejlet kan det måske godt ærgre mig lidt, at jeg ikke var mere taktisk i slutningen, fortæller Jon.

Om han kommer ind på hotellet igen ligesom Pernille for gjorde det for nylig, vil kun tiden vise...

Sponsoreret indhold