Paradise Hotel 17. februar 2009

Paradise Hotel: Jon og Line Sofie er kærester

På trods af kriser og drama fandt de to deltagere kærligheden på ”Paradise Hotel”
Der skulle sved og tårer til, inden Jon og Line Sofie fandt ud af at de rent faktisk var seksuelt tiltrukket af hinanden
Der skulle sved og tårer til, inden Jon og Line Sofie fandt ud af at de rent faktisk var seksuelt tiltrukket af hinanden
Foto: Michael Medgyesi

Det kan umiddelbart være svært at tro på efter de seneste dages uroligheder mellem Line Sofie og partneren Jon, men de to er rent faktisk blevet kærester under opholdet i Mexico.

Der har ellers ikke været sparet på de grimme gloser mellem de to, som fik en gigantisk krise, da Line Sofie under torsdagens parceremoni fortalte, at hun ikke tænder seksuelt på Jon. Mandagens kontroverser er dog kun toppen af isbjerget i forhold til aftenens afsnit, hvor det virkelig eskalerer imellem de to.

Han er for klam

Mandagens afsnit ender i gråd fra både Jon og Line Sofie, men tirsdag morgen er der helt andre boller på suppen, da Line Sofie vågner op og bedyrer hævn.

- Det er kun, fordi manden har ondt i røven over, at jeg kom til at sige, at jeg ikke tænder på ham seksuelt. Som om jeg overhovedet gad at have, at han skulle stikke noget op i mig. Han er sgu da for klam til det der, lyder det fra Line Sofie.

Nu er vi kærester

- Vi havde jo en del problemer fra starten, men jeg fandt langsomt ud af, hvor dejlig en person han egentlig er, siger en forelsket Line Sofie.

Parret bor hver for sig. Line Sofie i København, mens Jon passer sit job som bartender i den modsatte ende af landet i Århus.

Sponsoreret indhold