Paradise Hotel6. april 2009

"Paradise Hotel": Jon får sex i aften

Endelig sker det. Efter lang tids venten får den århusianske charmetrold endelig Line Sofie med i kanen
Line Sofie og Jon kan ikke længere holde fingrene fra hinanden
Line Sofie og Jon kan ikke længere holde fingrene fra hinanden
 Foto: Privat

Det startede godt. Det udviklede sig hurtigt skidt. Senere blev det fint igen. Og i aften bliver det rigtig godt.

Jon og Line Sofies forhold i "Paradise Hotel" har været en blandet landhandel med op- og nedture, men i aftenens afsnit oplever Jon en stor personlig triumf, når han endelig får lov at have sex med smækre Line Sofie.

- Du kan da godt kalde det en forstærkende ting, at hun i starten sagde til en parceremoni, at hun ikke tændte på mig. Jeg vil gerne indrømme, at det selvfølgelig blev et mål - en præstation - at vinde hendes hjerte. Jeg synes det er lidt sejt, at gå fra at blive svinet til af en pige og så ende med at have sex med hende, siger Jon.

Han havde ventet længe på at komme til fadet hos Line Sofie, som han under optagelserne udviklede mange følelser for.

- Jeg vil ikke sige, at jeg har ventet lige så længe på, at det skulle komme på skærmen, hehe. Men ja, det var dejligt endelig at have sex med hende. Man er jo bare en fyr, og det er da hårdt at sove så lang tid ved siden af en pige, som man synes er lækker, griner Jon.

Det var kikset

Selve akten var ikke den mest optimale. Ikke at der var noget galt med det seksuelle, men ifølge Jon kunne omstændighederne kunne godt have været bedre den første gang.

- Det føltes lidt kikset, men samtidig også helt naturligt. Det er bare en mærkelig følelse, at dyrke sex, når man ved, at alle kameraerne følger én. Efter noget tid vænner man sig dog så meget til det, at man ikke rigtig tænker over, at de er der, fortæller Jon.

Line Sofie, som den dag i dag er kæreste med Jon herhjemme i Danmark, løfter nu sløret for, at Jon måske ikke havde behøvet at vente så længe med at få sex med hende.

Godt vi er kærester nu

- Ja, jeg gik faktisk længe og havde lidt skjulte følelser for ham derinde. Jeg ville bare ikke sige det til nogen. Jeg faldt for hans personlighed, og hen ad vejen gjorde det samtidig, at han blev mere lækker i mine øjne.

- Jeg vil ikke sige, at jeg lagde mærke til, at han gik så længe og var vild med mig. Han var jo bare sød ved mig og ville nusse mig og sådan. Men jeg glæder mig til at se det på TV i aften. Det er spændende, hvordan det hele er klippet sammen. Og det, at vi i dag er kærester, gør det også mindre slemt at se på, fniser Line Sofie.

Se Line Sofie og Jon have sex for åben skærm i aften kl. 22 på TV3.

Sponsoreret indhold