Paradise Hotel22. november 2017

”Paradise Hotel”-hunk skal være far

Kasper Hager, der blev kåret til ”Mr. Paradise” på hotellet i Mexico i 2013, skal være far for første gang. Den 25-årige tidligere reality-deltager venter således barn med sin to år ældre kæreste, Julie
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kasper1.jpg
 Foto: All Over

Han festede i fulde drag, da han gæstede ”Paradise Hotel” tilbage i 2013.

Han vandt titlen som Mr. Paradise og løb endda også med sæsonens Miss Paradise – han fandt nemlig sammen med Malene Sandgaard.

Kærligheden holdt dog ikke. Men den tidligere reality-deltager Kasper Hager svæver dog stadig rundt på en lyserød sky. Og med god grund.

For ikke nok med at han har fundet kærligheden, så skal han også være far for første gang.

https://imgix.seoghoer.dk/kasper3.jpg

Kasper skal være far. Foto: All Over

Den 25-årige tidligere reality-deltager venter barn med sin to år ældre kæreste, Julie Kastberg Trap Friis.

Den glædelige nyhed afslørede Paradise-Kasper på sin Facebook-profil 16. november, hvor han delte et billede af sin gravide kæreste, der viser maven frem.

- Efter længere tids venten kan vi nu offentliggøre, at denne skønhed er gravid med en lille dreng. Vi glæder os overdrevet meget til at byde ham velkommen, skriver Kasper, der også afslører, at den lille ny kommer til verden til april.

Kasper vandt som bekendt titlen som Mr. Paradise, da han medvirkede i "Paradise Hotel 2013". Herunder kan du se billeder af ham fra det fotoshoot, der blev lavet i den forbindelse:

Paradise Hotel: Fyrene folder sig ud

Sponsoreret indhold