Paradise Hotel: Gleager er årets joker

Mads Gleager dukker op som joker i den nye omgang \

Mads Gleager dukker op som joker i den nye omgang "Paradise Hotel". Her er han sammen med sidste års vinder Diana

Foto: All Over

"Paradise Hotel" er ikke mindst overraskelsernes spil og ligesom i sidste sæson af realityshowet, hvor op til flere mandlige ekskærester chokerede pigerne i føljetonens start, er der i 2009-versionen atter lagt op til uventede gæster.

Optagelserne til endnu en omgang er således netop gået i gang på Mexicos vestkyst, og her spiller en af sidste sæsons populære, mandlige charmetrolde en central rolle.

Og lad os da bare slå fast med det samme: Mads Gleager vender tilbage!

Ved det første møde kender ingen af de 10 startende deltagere umiddelbart hinanden. Men trods det faktum, får de fem piger en af de første dage til opgave at finde ud af, hvad de mon har til fælles.

Og efter ganske få minutters snak er billedet klart. Alle fem har - på den ene eller anden måde - været seksuelt sammen med Mads Gleager i fortiden.

Den tidligere deltagers tilstedeværelse skaber både forvirring, undren, glæde og en grad af panik. For godt nok er alle deltagere enige om, at han både er en flink og respekteret fyr, men samtdig er han især for de mandlige deltagere en trussel, de sagtens kunne være foruden.

Dermed er der allerede fra starten lagt op til endnu et brag af et taktisk spil i "Paradise Hotel", der efter planen får premiere i starten af det nye år.

Se deltagerne fra den nye sæson her på siden mandag.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close