Paradise Hotel11. marts 2009

”Paradise Hotel”: Endnu en pige ryger i aften

En umiddelbart almindelig omgang Pandoras æske udvikler sig i aftenens afsnit til et regulært drama, da en kvindelig deltager straks skal forlade hotellet
De fleste hotelgæster bliver lettere chokerede, da de hører, at en deltager skal forlade "Paradise Hotel" med det samme
De fleste hotelgæster bliver lettere chokerede, da de hører, at en deltager skal forlade "Paradise Hotel" med det samme
 Foto: TV3

Normalt er torsdag udstemningsdag i "Paradise Hotel", men allerede i aften, onsdag, ryger der endnu en pige ud af det populære realityshow. Det sker under seancen Pandoras æske, hvor deltagerne anonymt via små papirlapper kan udspørge hinanden om løst og fast.

Men produktionsholdet har også sneget et papir med i bowlen med en dyster besked, der skal vise sig at få skæbnesvanger konsekvens for én af de deltagende piger.

Humøret er højt under de første spørgsmål, men det stopper brat, da en af gæsterne læser den alvorlige meddelelse. Der står således, at passivitet ikke er en dyd på "Paradise Hotel", og at gæsterne straks skal blive enige om, hvilken pige der er den mest passive.

Den udvalgte skal dernæst forlade hotellet øjeblikkeligt. Chokeret begynder gæsterne at diskutere sig frem til det svære valg, og alle kommer med deres syn på, hvem de mener, er den mest passive pige.

Se hvilken pige, som må forlade "Paradise Hotel" i aften kl. 22 på TV3.

Sponsoreret indhold