Paradise Hotel31. marts 2009

"Paradise Hotel": En pige ryger i aften

Den nyvalgte kejser, Mads Gleager, får i aften atter mulighed for at lege bøddel. Men den pige, han udsætter for fare, skal kæmpe mod en anden pige om, hvem der skal forlade paradiset
Maria, Line Marie, Line Sofie, Belinda eller Cecilie må sige farvel til "Paradise Hotel" i aften
Maria, Line Marie, Line Sofie, Belinda eller Cecilie må sige farvel til "Paradise Hotel" i aften
 Foto: TV3

Èn ting, der er helt sikker i "Paradise Hotel", er, at intet er sikkert. Spillet tager konstant drejninger, og producerne indfører hele tiden nye twists, som både forvirrer deltagerne og skaber drama i de to grupper.

I gårsdagens afsnit af realityshowet blev Gleager under en storstilet togafest valgt til hotellets kejser og Jon til hotellets senator. En titel, der giver en særlig magt.

I aftenens afsnit får kejseren således muligheden for at udsætte en pige for stor fare. Det gør hotellets kvindelige gæster meget nervøse, og de er bange for kejserens valg.

Kejseren og senatoren forsøger at diskutere sig frem til, hvilken pige de bedst kan undvære, og om natten må kejseren stå op og sætte et stort, rødt kryds på døren ind til den pige, han vil sætte i fare.

Den udsatte pige bliver rasende, men det er ikke helt ovre for hende endnu, da hun selv må vælge, hvilken pige hun vil dyste imod i en konkurrence på liv eller død.

De to pige-gladiatorer skal nu hver især kæmpe for sit liv foran kejseren, senatoren og de andre togaklædte romere.

Se hvilken pige, som må forlade "Paradise Hotel" i aften på TV3 kl. 22.

Sponsoreret indhold