Paradise Hotel 13. oktober 2008

Paradise Hotel: Det nye hold præsenteret

En frisk gruppe unge er klar til at give den gas på luksusresortet. Se her hvem
Holdet, der de næste måneder huserer på hotellet, og som du kan se på TV-skærmen i det nye år, er bagest fra venstre: Ronnie, 21 år fra Aalborg, Kristian, 24 år fra Hellerup, Benjamin, 22 år fra København, Mikkel, 19 år fra Tureby, Jon, 22 år
Holdet, der de næste måneder huserer på hotellet, og som du kan se på TV-skærmen i det nye år, er bagest fra venstre: Ronnie, 21 år fra Aalborg, Kristian, 24 år fra Hellerup, Benjamin, 22 år fra København, Mikkel, 19 år fra Tureby, Jon, 22 år fra Risskov og Mads, 26 år fra Aalborg. Forrest fra venstre: Sanne, 21 år fra København, Kit, 20 år fra Gørløse, Pernille, 23 år fra Åbyhøj, Line-Sofie, 19 år fra Vesterbro og Reka, 25 år fra Sønderborg
Foto: Thomas Laursen

Det føles, som var det i går, at Susan K., Nick, Diana og resten af slænget fra luksushotellet i Mexico slog sig løs på skærmen og skabte den mest succesrige og sete udgave af "Paradise Hotel" nogensinde.

Men nu er endnu et hold unge, smukke og ikke mindst kåde deltagere allerede klar til at give den gas i luksuriøse og idylliske omgivelser midt på den mexicanske vestkyst i den femte udgave af realityshowet.

Optagelserne startede for få dage siden, og SE og HØR var selvfølgelig på pletten i Mexico, da de fem piger og seks drenge blev præsenteret.

At antallet af deltagere fordelt på køn er ulige, skyldes, at den gamle kending fra sidste år, Mads Gleager, højst uventet kom ind i spillet kort efter starten. Det gjorde han, fordi han i forskellige sammenhænge og på den ene eller anden måde har været intim med alle fem piger i fortiden.

Castingen har med andre ord ligesom sidste år - omend i lidt mindre grad - været pejlet ind på flammer fra fortiden, og det skulle da også ligne folkene bag "Paradise Hotel" dårligt, hvis ikke der var en bemærkelsesværdig twist fra start.

Senest havde Gleager blandt andet hed sex med Sanne, da de begge var i Sunny Beach denne sommer. Hun er i øvrigt bedste veninde med Nicoline , der deltog sidste år.

Sponsoreret indhold