Paradise Hotel1. april 2009

"Paradise Hotel": Belinda sendt hjem

Den blonde kusine blev ofret i gårsdagens afsnit af den person, som hun ellers havde udvalgt til at forsvare sig i en drabelig duel på ord mod Cecilie
Belinda kunne ikke holde tårene tilbage, da hun måtte forlade "Paradise Hotel"
Belinda kunne ikke holde tårene tilbage, da hun måtte forlade "Paradise Hotel"
 Foto: TV3

I sidste uge røg den, i de fleste mandlige deltageres øjne, frækkeste af de 2 kusiner, Maiken, hjem fra paradiset, og i aftes blev det så Belindas tur. Men hendes skæbne blev først endeligt beseglet, da partneren Ronnie blev nødt til at stikke hende i ryggen for at redde sin egen røv.

I den drabelige duel mod Cecilie på liv eller død skulle de hver især vælge en person, som i en slags verbal udstemningskrig skulle forsvare dem til sidste blodsdråbe.

Cecilie valgte Line Sofie og Belinda valgte Ronnie. Umiddelbart kunne de ikke blive enige, men da en række indviklede regler og knudrede diskussioner mundede ud i, at Ronnie selv risikerede at ryge med i faldet, vendte han på en tallerken og smed Belinda ud.

- Det var pisse irriterende, og bagefter tudede jeg helt vildt. Jeg blev meget gal på Ronnie, men var faktisk endnu mere sur på Cecilie over, at hun havde sat mig i fare sammen med sig selv, siger den udstemte kusine ovenpå gårsdagens afsnit.

Har tilgivet Ronnie

- Men dybest set forstår jeg godt, at Ronnie til sidst sendte mig hjem, selv om han skulle forsvare mig, fordi han prøvede at redde sin egen røv, fortæller Belinda efter hjemkomsten fra Mexico.

Forholdet til både Cecilie og Ronnie er udmærket den dag i dag.

- Det er jo et spil, og det er vi allesammen klar over. Men jeg blev da ked af det. Jeg var - og er - træt af, at skulle ryge ud på den mest nederen måde, lyder det fra den nyslåede brunette.

Se de frække billeder af Belinda. Klik på fotoet for at komme til galleriet.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/3728eb44eddf45a5b7d11c3847dc61e0.jpg
Sponsoreret indhold