Paradise Hotel26. februar 2010

Paradise-fyrene: Tudeprinsesser

Aldrig har de mandlige deltagere i en omgang af ”Paradise Hotel” grædt så meget som i år. Hør deres egen forklaring på flæberiet her
Nicolai, Peter og Kasper lader bare tårene flyde i en lind strøm når de presser sig på
Nicolai, Peter og Kasper lader bare tårene flyde i en lind strøm når de presser sig på
 Foto: Thomas Laursen

Normalt ligger det mest til hun-kønnene i paradis at fælde en lille tåre, men i år har fyrene taget kraftig revanche.

De græder nærmest hele tiden. Både når en deltager forsvinder fra hotellet, eller når der sker andre dramatiske ting, som får følelserne til at sidde uden på tøjet.

Som i afsnittet i går aftes, hvor Kasper tager røven på vennen Peter, og begge to flæber til den store guldmedalje med Nicolai som hulkende sympatisør.

- Haha, ja, jeg griner sgu lidt af den episode nu, hvor jeg er kommet hjem. Jeg er meget følsom. I går aftes, hvor vi er tre venner, som bliver splittet, kommer der jo stærke følelser frem i os alle, siger Nicolai, som måtte søge i Amalies favn, da han brød hulkende sammen.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/tema/paradise-hotel-2010/ph6tudemandnico-jpg.jpg- Vi ville jo gerne spille sammen. Det er faktisk et mega hårdt spil. Folk tror bare, det er fest og farver, men der er meget mere bag. Rigtige mænd græder og tør vise deres følelser, mener Nicolai.

Peter - hotellets knaldekonge - er påfaldende enig:

- Jeg græder faktisk sjældent herhjemme, men på "Paradise Hotel" er der kun få mennesker, og man binder sig til dem. Man kan heller ikke rigtig slippe væk fra problemerne.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/tema/paradise-hotel-2010/ph6tudemandpeter-jpg.jpg- Vi havde et godt bånd Kasper og jeg, og det kommer så meget bag på mig, at han tager røven på mig. Men der er ikke splid mellem os i dag, fortæller Peter, som mener, at han er en yderst blød person også herhjemme.

Kasper har også svært ved at skjule, når han ikke er helt tilpas rent følelsesmæssigt.

- Jeg tror, at de har fundet nogle meget følsomme fyre i år. Man bliver jo også påvirket af andre, som græder. Men når der ryger en ud, så føles det som om, at personen dør. Vedkommende forsvinder bare ud af ens liv og ens hverdag med et fingerknips, og man "bonder" altså vildt med folk sådan et sted, siger den skaldede jyde.
Sponsoreret indhold