Paradise-Diana: Hvor blev hun af?

Husker du Diana - vinderen af \

Husker du Diana - vinderen af "Paradise Hotel" 2008? Se hvad der blev af hende

Foto: Thomas Laursen

Diana Jeanett Nielsen, som sammen med Nick Zitouni vandt "Paradise Hotel 4" for et par år siden, er nærmest som en ny pige i forhold til dengang.

For ikke alene har hun tabt sig otte kilo og er blevet farvet mørkhåret. Hun har også både nået at studere i England, blive destinationschef og arbejde som projektleder.


Sådan ser Diana ud i dag (Foto: Privat)

- Jeg er næsten lige kommet hjem fra England, hvor jeg har taget en bachelor i markedsføring og økonomi på Durham University nær Newcastle i Nordengland. Nu er jeg så blevet projektleder på Guideakademiet, der er en nystartet guideskole, fortæller Diana, som er flyttet tilbage til Århus, hvor akademiets hovedsæde også ligger.

Og hun har stor erfaring inden for det område, der lige nu giver hende penge til smørret på brødet.

Aldrig mere "Paradise Hotel"

- Jeg har jo været guide to år i træk i Sunny Beach for Duf Rejser. Det første år som almindelig guide lige efter, jeg havde vundet "Paradise Hotel". Og sidste sommer blev jeg så destinationschef dernede, siger Diana, som pointerer, at hun skam også har haft tid til at løbe en maraton i mellemtiden.

- Og hvad med kærligheden?

- Hmm, der er lidt stille lige nu. Jeg har da set nogle forskellige fyre, men jeg har ikke haft en rigtig kæreste siden "Paradise Hotel". Når man har været med i dét program, har man en tendens til at rende ind i de forkerte fyre, kvidrer Diana.

- Jeg er stadig den samme pige som dengang. Men jeg har oplevet rigtig meget siden da. Hvis jeg blev spurgt, ville jeg ikke være med igen. Ikke at jeg har fortrudt min deltagelse. Men til september går jeg ned i tid på jobbet, og så starter jeg på Handelshøjskolen, hvor jeg skal tage min kandidat. ..Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close