Paradise Hotel 6. juli 2021

"Paradise"-deltagere nervøse: - Shit, nu er alle jo i fare

Hvis der er noget, der er helt sikkert, så er det, at der er masser af drama på luksushotellet i Mexico, og finaleugen er naturligvis ingen undtagelse
Foto: NENT Group

Årets paradisoer har gjort der ypperste for at spille spillet så godt, som det overhovedet kan lade sig gøre, men én ting deltagerne aldrig kan forberede sig på, er et godt, gammeldags twist.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Og lige netop dét må de tilbageværende "Paradise Hotel"-medvirkende jonglere i denne uge, hvor en alarm præsenteres for deltagerne.

Det er dog ikke hvilken som helst alarm.

- Hvad fanden skal der ske nu? Hvorfor fanden står der en alarm lige midt inde lounchen?, lyder det fra

Inden Jasmin i sidste uge forlod hotellet, blev hun af "Paradise"-vært Rikke Gørransson stillet til opgave at vælge det par, der får lov til at starte ud med at have alarmen.

Samtidig er det også Jasmin, der vælger, hvornår alarmen skal gå af.

- Alarmen er sat af Jasmin, så der er ingen, der egentlig ved, hvornår alarmen går af, forklarer Lea, der får til opgave at starte alarmlegen.

Det par, der ender med alarmen, er i fare, så derfor vil deltagerne gøre alt, hvad de kan for at undgå at lande i farezonen.

- Jeg er så nervøs for, at alarmen ringer, mens den er hos Lukas og jeg. Det er virkelig, virkelig nervepirrende, siger Ida.

Se klippet, hvor deltagerne bliver præsenteret for det overraskende twist nedenfor:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Sponsoreret indhold